Restaurants i Pastisseries

Les croquetes d’en Nandu Jubany

Nandu Jubany

Croqueta de rostit, croqueta d’espinacs amb panses i pinyons, croqueta de sobrassada amb formatge

Tapas 24

Toni Morago

Bunyols de bacallà amb mel i llimona

Casa Amàlia 1950

Robert Quispe

Mollete de costella de porc ibèric de gla Maldonado amb salsa ‘anticuchera’ i cacauet, coriandre i ceba envinagrada

Casa Guinart

Óscar Manresa

Bomba de la Barceloneta

La Pau

Joves treballadors/es del restaurant La Pau

Esqueixada de bacallà amb albercocs i tomàquets

Frankie Gallo Cha Cha Cha

Javi Sánchez

Pizza carbonara i tòfona

L’Atelier

Eric Ortuño

La llimona

Pastisseria Mervier Canal

Lluís Estrada

Mojito

Pastisseria Escribà

Christian Escribà

Cake Soda

Sant Croi

Albert Roca

Les braves dolces de La Rambla

Pastisseria Ochiai

Ken Ochiai

Homenatge a Toriyama

Oriol Balaguer

Oriol Balaguer

Oh la la chocolat!!

Bar El Pollo

Javier Sanchez Llano

Calamarsons amb la tinta

El Filete Ruso

Eric Raoul Nguena

Pulled porc ecològic de pagès

Nectari Restaurant

Jordi Esteve

Tàrtar de salmó salvatge d’Alaska, amb espirulina i bitxo

Casa de Vivi- Fauna Restaurant

Jordi Delfa

Fideus a la cassola amb presa ibèrica de gla, costelles de porc i gamba vermella

The Fish and Chips Shop

Alam Brothers

Fish & Chips de gallineta amb patates fregides, salsa tàrtara i chutney de mango

Mae

Germán Espinosa & Diego Mondragón

Salmó, meunière de guanàbana, mostassa i safrà

Al Grano by Telefèric

Aziza el Bachiri

Arròs melós de botifarra, ceps, carxofa i ceba caramel·litzada

Llamber

Francisco Heras & Ángel Palacios

Nyoqui de patata i formatge Varé i tòfona d’estiu

Don Giovanni Barcelona

Andrea Tumbarello & Ezequiel Álvarez

Fagottini farcits de formatge i pera amb crema de formatge gorgonzola

Restaurant Blanc

Marc de Martín

Bao MOBCN amb xai guisat amb ratafia i iogurt cremós d’herbes fresques

Dos Pebrots

Takeshi Somekawa & Albert Raurich

Kebab de xai

Tandoor

Iván Surinder

Arròs punbaji d’au amb raita de iogurt especiat

Kamikaze

Enric Buendia & Arístides Ribalta

Bikini Tonkatsu

Moka

Gonzalo Martínez

Rotlle de porc rostit a baixa temperatura amb formatge gouda, ceba caramel·litzada i maionesa BBQ

Casa Xica

Marc Santamaría & Raquel Blasco

Crispetes cruixents de porc cantonès

Coya Restaurant & Pisco Bar

Giacomo Uzzo

Empanades de cap de bestiar amb salsa d’all

Cecconi´s Barcelona

Matteo Frigoli

Paccheri, ‘Nduja, tomàquet San Marzano i burrata

Pepa Tomate

Josep Carbonell

New York roll català (pa de croissant, burger ibèrica blanca i negra, ceba escalivada i ketxup de romesco)

Ceviche 103

Manuel Alvarado

 Llet de tigre ‘carretillera’ amb llardó de calamar

Bodega Amposta

Txema Martínez

Cigrons amb gambots

Virens

Rodrigo de la Calle

Entrepà de pastrami amb col llombarda, maionesa d’all confitat i fulles de mostassa

Manioca Gluten Free

Patricia Martins

Daus de tapioca amb ketchup de guaiaba

Bar Alegria

Tomás Abellan

Truita trufada del Bar Alegria

Familia Nuri

Alex Jiménez

Arròs de pollastre a l´ast amb poma rostida i alloli fumat

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Patrocinadors:

Col-laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col·laborador:

Hotel oficial:

Amb el suport de:

Entitats col-laboradores: