Restaurants i Pastisseries
Atempo *
Iñaki AldreyCànula d’alga nori amb salmó curat a la japonesa i soja en textures
Bar Alegria
Tomas Abellan
Truita trufada
Bar La Esquina by Pulitzer Hotels
Luís CorsGaltes de porc amb romesco i allioli
Blanc a Mandarin Oriental, Barcelona
Marc de MartínBodega Amposta
Txema MartínezAssortiment de croquetes: Pernil ibèric, calçots, bacallà
Casa Amàlia 1950
Danko PerkovicCasa Guinart
Òscar Manresa
Bomba de la Barceloneta
Casa Rafuel
Rafa Antonín “Rafuel”Restaurante Castillo de San José – Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
Román MéndezCigrons guisats amb “carabineros de Lanzarote”
Cecconi’s
Michele GranzieraPaccheri, carbassó, parmesà, tòfona
Centonze
Carlos NovoMos de melós de vedella en el seu suc amb iuca cruixent
Cholito Lindo
Manuel AlvaradoEntrepà de cansalada de porc cruixent amb moniato i ceba envinagrada
Compartir Barcelona
Nil Dulcet & Oriol Castro & Eduard Xatruch & Mateu CasañasCostellam de porc amb salsa “Pipián” i meló
Don Giovanni
Uovo “Millesimé” – Rovell d’ou, caviar i làmines de tòfona amb crema de ceps
Dos Pebrots
Takeshi Somekawa & Albert Raurich
Enoteca Paco Pérez **
Paco PérezBou de mar, el seu rostit i blat de moro
Família Nuri
Alex JiménezArròs de pop i botifarra amb allioli de pebre vermell
Fauna Restaurant by Casa de Vivi
Jordi DelfaTàrtar de filet de vedella, patata brava i rovell curat
Gaig Barcelona
Carles Gaig & Josep Armenteros
La Mafia Mexicana
Renato Guiomar“Quesabirria” Sucosa vedella guisada en un adob de chiles i espècies
La Pau
Joves cuiners/es de La PauTerrina de xai, amb parmentier d’all escalivat
Leña Barcelona. Las brasas por Dani García
Antoni ValhondoLa burger que li va donar sentit a tot
Manioca Gluten Free
Patricia MartinsMoka 1934
Gonzalo MartínezPlanxat de coca d’oli, pollastre rostit, espàrrecs i ceba a la planxa amb romesco
Nectari Restaurant
Jordi EsteveBotifarra de poble amb pa de mantega, cansalada, ceba caramel•litzada i allioli
Pepa Tomate
Josep CarbonellPepa muffin de porchetta amb herbes del Mediterrani, mostassa de poma i mel de flors
Rooster & Bubbles
Marc Martínez & Fredy YautibugTaco català de pollastre a l’ast, salsa romesco, ceba envinagrada, coriandre
Tapas 24
Carles Abellán & Toni MoragoBikini de mozzarella, pernil ibèric i tòfona
Telefèric
Aziza el BachiriThe Fish & Chips Shop
Alam BrothersBrioix de txangurro amb maionesa de sofregit
Vacanal Jubany
Nandu JubanyBurger “Vacanal” Jubany
Xup Xup Restaurant
Danielli SimoesBunyols negres de calamar sobre melmelada de tomàquet i salsa tàrtara
Pastisseria Escribà
Christian & Pol EscribàPatapam! (brioix farcit amb crema cremada i nata muntada)
Pastisseria L’Atelier
Enric Ortuño & Ximena PastorCroissant cornet Reus amb parfait de vainilla
Pastisseria Mervier Canal
Lluís Estrada CanalPastisseria Takashi Ochiai
Takashi OchiaiPastisseria Sant Croi by Albert Roca
Albert RocaSauleda Pastissers
Xavi Puigvert
Tiramisú
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.