RESTAURANTS I PASTISSERIES
Família Nuri
David Noguera
Arròs de secret i bolets amb maionesa de kimtxi i llima
Casa Xica
Raquel Blasco i Marc Santamaría
Arròs fregit amb porc a la cantonesa i kimtxi
Pastisseria Escribà
Christian Escribà
Barcelona és l’hòstia; sablé de mantega i cremòs de xocolata banyat amb xocolata 70 %
Restaurant Moka
Marc López
Botifarra del Perol amb cremós de mongeta blanca
Restaurant Informal by Marc Gascons
Alejandro Loaiza
Brioix amb mantega fumada, salmó, mango, curri verd i cotnes de Ral d’Avinyó
Restaurant Telefèric Barcelona
Aziza El Bachiri
Brioix de tàrtar de tonyina marinat, guacamole, maionesa de llima, chipotle i ceba crispy
Mirch – indian garito
Ivan Surinder
Brioix de xai madràs, salsa de iogurt amb menta i cogombre envinagrat
Casa de Vivi – Fauna Restaurant
Jordi Delfa
Bunyols de bacallà amb llima i mel
Don Giovanni
Manuel Valverde
Burrata caramel·litzada fumada
Nectari Restaurant
Jordi Esteve
Caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole
CentOnze
Devis Vici
Cannolo Mediterrani
Cecconi’s
Andrea de Benedicti
Cavatelli a la Norcina i tòfona negra
L’Atelier
Eric Ortuño y Ximena Pastor
Cornet gelat Reus
Cerveseria Canaletes
Adrián Vega
Costella ibèrica en salsa BBQ catalana
Casa Amàlia 1950
Oriol Samitier
Croqueta de pernil ibèric de gla DOP Los Pedroches
Restaurant La Pau
Xavier del Amor
Donnutburguesa
Tapas 24
Carles Abellán
“Ensaladilla” russa
Bodega Amposta
Txema Martínez
Entrepà de botifarra, pa amb tomàquet i allioli
Foodlona by Miquel Antoja
Miquel Antoja
Entrepà de calamars a l’andalusa amb fulles fresques i maionesa cítrica
The Fish and Chips Shop
Magid & Mani Alam
Entrepà de gambes a l’allet amb pa de Pa de Kilo i allioli suau
Pepa Tomate
Josep Carbonell
Esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat
Oriol Balaguer
Oriol Balaguer
Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic
Sant Croi By Albert Roca
Albert Roca
Fem una birra? Gelat de Voll Damm, préssec saltejat, avellana, caramel salat i escuma de te blanc
Pastisseria Mervier Canal
Lluís Estrada
LemonPie
Ceviche 103
Manuel Alvarado
Llet de tigre carretillera amb llardó de calamar
Gaig Barcelona
Carles Gaig
Melós amb suc i formatge del Cadí
Dos Pebrots
Takeshi Somekawa i Albert Raurich
Mollete casolà de porc ibèric a l’ “orza“
Compartir Barcelona
Oriol Castro/ Eduard Xatruch / Mateu Casañes /Nil Dulcet
Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra
Piel de Gallina
Naikol Andrés Román
Pollastre cruixent Seül
Hotel Almanac Restaurante Virens
Rodrigo de la Calle
Pollastre rostit a la llenya amb salsa huacatay
Babula Bar 1938
Alfredo Rodriguez Samaniego
Rotllet cruixent de vedella, beixamel sukiyaki, demi-glace umami i cruixent d’avellana amb cacau
Xuba Tacos
Antonio Sáez
Taco de cochinita pibil
La Güerita Mexicana
Almudena Olvera i Renato Guiomar
Taco de lluç cruixent amb maionesa de chipotle i xili morita, pic de gall i un toc de llima
Bar Alegria
Tomás Abellan
Truita trufada del Bar Alegria
Taberna Kamikaze
Enric Buendía i Aristides Ribalta
Udon Chilli Crab
Espaisucre
Jordi Butrón
Xocolata 70% + menta + llimona + gerds
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.