RESTAURANTS I PASTISSERIES

Família Nuri

David Noguera

Arròs de secret i bolets amb maionesa de kimtxi i llima

Casa Xica

Raquel Blasco i Marc Santamaría

Arròs fregit amb porc a la cantonesa i kimtxi

Pastisseria Escribà

Christian Escribà

Barcelona és l’hòstia; sablé de mantega i cremòs de xocolata banyat amb xocolata 70 %

Restaurant Moka

Marc López

Botifarra del Perol amb cremós de mongeta blanca

Restaurant Informal by Marc Gascons

Alejandro Loaiza

Brioix amb mantega fumada, salmó, mango, curri verd i cotnes de Ral d’Avinyó

Restaurant Telefèric Barcelona

Aziza El Bachiri

Brioix de tàrtar de tonyina marinat, guacamole, maionesa de llima, chipotle i ceba crispy

Mirch – indian garito

Ivan Surinder

Brioix de xai madràs, salsa de iogurt amb menta i cogombre envinagrat

Casa de Vivi – Fauna Restaurant

Jordi Delfa

Bunyols de bacallà amb llima i mel

Don Giovanni

Manuel Valverde

Burrata caramel·litzada fumada

Nectari Restaurant

Jordi Esteve

Caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole

CentOnze

Devis Vici

Cannolo Mediterrani

Cecconi’s

Andrea de Benedicti

Cavatelli a la Norcina i tòfona negra

L’Atelier

Eric Ortuño y Ximena Pastor

Cornet gelat Reus

Cerveseria Canaletes

Adrián Vega

Costella ibèrica en salsa BBQ catalana

Casa Amàlia 1950

Oriol Samitier

Croqueta de pernil ibèric de gla DOP Los Pedroches

Restaurant La Pau

Xavier del Amor

Donnutburguesa

Tapas 24

Carles Abellán

“Ensaladilla” russa

Bodega Amposta

Txema Martínez

Entrepà de botifarra, pa amb tomàquet i allioli

Foodlona by Miquel Antoja

Miquel Antoja

Entrepà de calamars a l’andalusa amb fulles fresques i maionesa cítrica

The Fish and Chips Shop

Magid & Mani Alam

Entrepà de gambes a l’allet amb pa de Pa de Kilo i allioli suau

Pepa Tomate

Josep Carbonell

Esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat

Oriol Balaguer

Oriol Balaguer

Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic

Sant Croi By Albert Roca

Albert Roca

Fem una birra? Gelat de Voll Damm, préssec saltejat, avellana, caramel salat i escuma de te blanc

Pastisseria Mervier Canal

Lluís Estrada

LemonPie

Ceviche 103

Manuel Alvarado

Llet de tigre carretillera amb llardó de calamar

Gaig Barcelona

Carles Gaig

Melós amb suc i formatge del Cadí

Dos Pebrots

Takeshi Somekawa i Albert Raurich

Mollete casolà de porc ibèric a l’ “orza

Compartir Barcelona

Oriol Castro/ Eduard Xatruch / Mateu Casañes /Nil Dulcet

Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra

Piel de Gallina

Naikol Andrés Román

Pollastre cruixent Seül

Hotel Almanac Restaurante Virens

Rodrigo de la Calle

Pollastre rostit a la llenya amb salsa huacatay

Babula Bar 1938

Alfredo Rodriguez Samaniego

Rotllet cruixent de vedella, beixamel sukiyaki, demi-glace umami i cruixent d’avellana amb cacau

Xuba Tacos

Antonio Sáez

Taco de cochinita pibil

La Güerita Mexicana

Almudena Olvera i Renato Guiomar

Taco de lluç cruixent amb maionesa de chipotle i xili morita, pic de gall i un toc de llima

Bar Alegria

Tomás Abellan

Truita trufada del Bar Alegria

Taberna Kamikaze

Enric Buendía i Aristides Ribalta

Udon Chilli Crab

Espaisucre

Jordi Butrón

Xocolata 70% + menta + llimona + gerds

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Territori Convidat:

Patrocinadors i col-aboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col-aborador:

Amb el suport de:

Hotels oficials:

Entitats col-laboradores: