Restaurants i Pastisseries

Atempo *

Iñaki Aldrey

Cànula d’alga nori amb salmó curat a la japonesa i soja en textures

Atempo

Bar Alegria

Tomas Abellan

Truita trufada

Bar La Esquina by Pulitzer Hotels

Luís Cors

Galtes de porc amb romesco i allioli

Blanc a Mandarin Oriental, Barcelona

Marc de Martín
Panet de fricandó de vedella amb bolets i patata cruixent

Bodega Amposta

Txema Martínez

Assortiment de croquetes: Pernil ibèric, calçots, bacallà

Casa Amàlia 1950

Danko Perkovic
Lobster roll (Éclair de llamàntol blau nacional, mantega de cítrics, maionesa de corall i fonoll salvatge)

Casa Guinart

Òscar Manresa

Bomba de la Barceloneta

Casa Rafuel

Rafa Antonín “Rafuel”
Braves Rafuel

Restaurante Castillo de San José – Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

Román Méndez

Cigrons guisats amb “carabineros de Lanzarote”

Cecconi’s

Michele Granziera

Paccheri, carbassó, parmesà, tòfona

Centonze

Carlos Novo

Mos de melós de vedella en el seu suc amb iuca cruixent

Cholito Lindo

Manuel Alvarado

Entrepà de cansalada de porc cruixent amb moniato i ceba envinagrada

Compartir Barcelona

Nil Dulcet & Oriol Castro & Eduard Xatruch & Mateu Casañas

Costellam de porc amb salsa “Pipián” i meló

Don Giovanni

Uovo “Millesimé” – Rovell d’ou, caviar i làmines de tòfona amb crema de ceps

Dos Pebrots

Takeshi Somekawa & Albert Raurich

Escabetx d’ànec amb fruits vermells

Enoteca Paco Pérez **

Paco Pérez

Bou de mar, el seu rostit i blat de moro

Família Nuri

Alex Jiménez

Arròs de pop i botifarra amb allioli de pebre vermell

Fauna Restaurant by Casa de Vivi

Jordi Delfa

Tàrtar de filet de vedella, patata brava i rovell curat

Gaig Barcelona

Carles Gaig & Josep Armenteros

Caneló de carn amb tòfona

La Mafia Mexicana

Renato Guiomar

“Quesabirria” Sucosa vedella guisada en un adob de chiles i espècies

La Pau

Joves cuiners/es de La Pau

Terrina de xai, amb parmentier d’all escalivat

Leña Barcelona. Las brasas por Dani García

Antoni Valhondo

La burger que li va donar sentit a tot

Manioca Gluten Free

Patricia Martins
Gofra de pa amb formatge amb picanya entatxonada al vi i guacamole

Moka 1934

Gonzalo Martínez

Planxat de coca d’oli, pollastre rostit, espàrrecs i ceba a la planxa amb romesco

Nectari Restaurant

Jordi Esteve

Botifarra de poble amb pa de mantega, cansalada, ceba caramel•litzada i allioli

Pepa Tomate

Josep Carbonell

Pepa muffin de porchetta amb herbes del Mediterrani, mostassa de poma i mel de flors

Rooster & Bubbles

Marc Martínez & Fredy Yautibug

Taco català de pollastre a l’ast, salsa romesco, ceba envinagrada, coriandre

Tapas 24

Carles Abellán & Toni Morago

Bikini de mozzarella, pernil ibèric i tòfona

Telefèric

Aziza el Bachiri
Ravioli d’ànec Pequín amb crema de foie, hoisin, mango i menta fresca

The Fish & Chips Shop

Alam Brothers

Brioix de txangurro amb maionesa de sofregit

Vacanal Jubany

Nandu Jubany

Burger “Vacanal” Jubany

Xup Xup Restaurant

Danielli Simoes

Bunyols negres de calamar sobre melmelada de tomàquet i salsa tàrtara

Pastisseria Escribà

Christian & Pol Escribà

Patapam! (brioix farcit amb crema cremada i nata muntada)

Pastisseria L’Atelier

Enric Ortuño & Ximena Pastor

Croissant cornet Reus amb parfait de vainilla

Pastisseria Mervier Canal

Lluís Estrada Canal
Cheesecake taco. Base de neula cruixent, una crema muntada de cheesecake, crumble d’ametlla, cruixent i melmelada de gerd i uns gerds naturals

Pastisseria Takashi Ochiai

Takashi Ochiai
Cítrics. Mousse de xocolata blanca amb un cremós de llima i llimona, un esponjós de taronja i un pa de pessic de coco

Pastisseria Sant Croi by Albert Roca

Albert Roca
Entrepà de festuc (Briox calent de gelat de festuc en diverses textures i gerds)

Sauleda Pastissers

Xavi Puigvert

Tiramisú

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Patrocinador:

Col·laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col·laborador:

Hotel oficial:

Amb el suport de:

Entitats col·laboradores: