Restaurants i Pastisseries
Les croquetes d’en Nandu Jubany
Nandu JubanyCroqueta de rostit, croqueta d’espinacs amb panses i pinyons, croqueta de sobrassada amb formatge
Tapas 24
Toni MoragoBunyols de bacallà amb mel i llimona
Casa Amàlia 1950
Robert QuispeMollete de costella de porc ibèric de gla Maldonado amb salsa ‘anticuchera’ i cacauet, coriandre i ceba envinagrada
Casa Guinart
Óscar ManresaBomba de la Barceloneta
La Pau
Joves treballadors/es del restaurant La PauEsqueixada de bacallà amb albercocs i tomàquets
Frankie Gallo Cha Cha Cha
Javi SánchezPizza carbonara i tòfona
L’Atelier
Eric OrtuñoLa llimona
Pastisseria Mervier Canal
Lluís EstradaMojito
Pastisseria Escribà
Christian EscribàCake Soda
Sant Croi
Albert RocaLes braves dolces de La Rambla
Pastisseria Ochiai
Ken OchiaiHomenatge a Toriyama
Oriol Balaguer
Oriol BalaguerOh la la chocolat!!
Bar El Pollo
Javier Sanchez Llano
Calamarsons amb la tinta
El Filete Ruso
Eric Raoul NguenaPulled porc ecològic de pagès
Nectari Restaurant
Jordi EsteveTàrtar de salmó salvatge d’Alaska, amb espirulina i bitxo
Casa de Vivi- Fauna Restaurant
Jordi DelfaFideus a la cassola amb presa ibèrica de gla, costelles de porc i gamba vermella
The Fish and Chips Shop
Alam BrothersFish & Chips de gallineta amb patates fregides, salsa tàrtara i chutney de mango
Mae
Germán Espinosa & Diego MondragónSalmó, meunière de guanàbana, mostassa i safrà
Al Grano by Telefèric
Aziza el BachiriArròs melós de botifarra, ceps, carxofa i ceba caramel·litzada
Llamber
Francisco Heras & Ángel Palacios
Nyoqui de patata i formatge Varé i tòfona d’estiu
Don Giovanni Barcelona
Andrea Tumbarello & Ezequiel ÁlvarezFagottini farcits de formatge i pera amb crema de formatge gorgonzola
Restaurant Blanc
Marc de MartínBao MOBCN amb xai guisat amb ratafia i iogurt cremós d’herbes fresques
Dos Pebrots
Takeshi Somekawa & Albert RaurichKebab de xai
Tandoor
Iván SurinderArròs punbaji d’au amb raita de iogurt especiat
Kamikaze
Enric Buendia & Arístides RibaltaBikini Tonkatsu
Moka
Gonzalo MartínezRotlle de porc rostit a baixa temperatura amb formatge gouda, ceba caramel·litzada i maionesa BBQ
Casa Xica
Marc Santamaría & Raquel BlascoCrispetes cruixents de porc cantonès
Coya Restaurant & Pisco Bar
Giacomo Uzzo
Empanades de cap de bestiar amb salsa d’all
Cecconi´s Barcelona
Matteo FrigoliPaccheri, ‘Nduja, tomàquet San Marzano i burrata
Pepa Tomate
Josep CarbonellNew York roll català (pa de croissant, burger ibèrica blanca i negra, ceba escalivada i ketxup de romesco)
Ceviche 103
Manuel Alvarado
Llet de tigre ‘carretillera’ amb llardó de calamar
Bodega Amposta
Txema MartínezCigrons amb gambots
Virens
Rodrigo de la CalleEntrepà de pastrami amb col llombarda, maionesa d’all confitat i fulles de mostassa
Manioca Gluten Free
Patricia MartinsDaus de tapioca amb ketchup de guaiaba
Bar Alegria
Tomás Abellan
Truita trufada del Bar Alegria
Familia Nuri
Alex Jiménez
Arròs de pollastre a l´ast amb poma rostida i alloli fumat
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.