Programa d´activitats
SHOWCOOKINGS I TASTOS
SHOWCOOKING 1
Moderador: Salvador García Arbòs
16.00 - 16.45
Moments. Modificació de la tradició
Raül Balam, Xef a Moments
17.15 - 18.00
Cuina peruana amb producte local
Tomás de la Paz, Cap de Cuina a Yakumanka
18.30 - 19.15
Univers vegetal en tapes d'autor by Tapas 24
Toni Morago, Cap de cuina a Tapas 24
19.45 - 20.30
Ceviche entre el Mediterrani i el Pacífic
Manu Alvarado, Xef executiu a Grupo Ceviche
1001 SABORES - REGIÓN DE MURCIA
Moderador: Lluís Bofill
12.30 - 13.45
1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)
Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla
14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45
Showcooking 1.001 Sabores Región de Murcia
Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla
17.00 - 17.45
Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia
Antonio Chacón, Sommelier de la Región de Murcia
18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45
Showcooking 1.001 Sabores Región de Murcia
Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla
COPA AMÈRICA A BARCELONA
Moderador: Lluís Bofill
12.30 - 13.15
SHOWCOOKING INAUGURAL
Lasarte i el seu entorn
Paolo Casagrande, Cap de cuina a Lasarte***
13.45 - 14.30
NOVA ZELANDA
Un viatge pel terroir de Nova Zelanda
Paula Cuenda, Sommelier a Vraba Restaurant America’s Cup
16.00 - 16.45
REGNE UNIT
"Britania made"
Nick Hold, Xef a INEOS Britania
17.15 - 18.00
ITÀLIA
"Paccheri allo scoglio"
Manuel Sanna, Xef a Luna Rossa Prada Pirelli
18.30 - 19.15
ESTATS UNITS D'AMÈRICA
Amèrica by Piel de Gallina: dues receptes imprescindibles
Maikol Roman Aguilera, Xef Executiu a Piel de Gallina
19.45 - 20.30
SUÏSSA
L'Art de la Raclette Suïssa
Pierre Yves Jorand, Consultor senior i membre de Alinghi Red Bull Racing
21.00 - 21.45
FRANÇA
Showcooking Orient Express Racing Team
Thibaut Viat, Cuiner a Orient Express Racing Team
RAÍZ CULINARIA - CASTILLA-LA MANCHA
Moderador: Jordi Domènech
12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00
ALBACETE - Tobarra: Miguelito de galtes
Antonio Martínez Bleda, Cap de cuina i propietari a Restaurante Frontera
13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45
CIUDAD REAL - Fuente el Fresno: Bacallà manxec
Andrés Rodríguez, Xef a Restaurante Cocktail Gourmet
14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30
CUENCA - Tarancón: Tradició, gastronomia i avantguarda
José Francisco Atienza Matas, Cap de cuina a Agrupación Provincial de Hostelería y Turismo de Cuenca
14.45 - 15.15 / 19.45 - 20.15
GUADALAJARA: Xai. Vida silvestre
Nacho Padín, Gerent i xef a Restaurante Fardel
15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00
TOLEDO: Tataki de cèrvol
Tomás Palencia García, Cap de cuina a Asador Palencia de Lara
Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)
SHOWCOOKING 2
Moderador: Carme Gasull
17.15 - 18.00
Público, Cuina de Mercat: Mar i Muntanya al plat
Edgar Martínez i Xavi Nolla, Cap de cuina de Público i Asesor de vins Grupo Pantea
18.30 - 19.15
MYCIRCULARCOOKING – Alimentant el planeta: nens, cuina i sostenibilitat
Neus Saura, Directora de Producció i Vendes Mygranchef
19.45 - 20.30
CENTROS DE ARTE, CULTURA Y TURISMO DE LANZAROTE
Sabors volcànics de Lanzarote
Ángel Morales, Encarregat de cuina a Jameos del Agua
Moderador: Trinitat Gilbert
12.30 - 13.15
ESTRELLA DAMM
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm
13.45 - 14.30
Cuina local amb rebost global
Germán Espinosa i Diego Mondragón, Xefs a Restaurant Mae Barcelona
16.00 - 16.45
Tast amb les àvies
Verónica Baena, Directora en Grandmas Cooking
Montse Rusinés
Cali Caparrós
17.15 - 18.00
GENERALITAT DE CATALUNYA
La relació entre l'alta cuina i els mercats
Carles Gaig, Xef a Gaig Barcelona
18.30 - 19.15
APEROL SPRITZ
Taller de tapes amb Gipsy Chef
Pablo Albuerne, Xef (Gipsy Chef)
19.45 - 20.30
GENERALITAT DE CATALUNYA
Taller de tall de sashimi, nigiris i makis
Mai Abiner i Albert Abelló, Xef i Gerent Nipó Sushi
Moderador: Juan Carlos Valero
12.30 - 13.15
APEROL SPRITZ
Taller de tapes amb Gipsy Chef
Pablo Albuerne, Xef (Gipsy Chef)
13.45 - 14.30
ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA
La Vaca Bruna dels ramaders d'Andorra
Carles Flinch, Xef a Can Manel by Carles Flinch
16.00 - 16.45
GENERALITAT DE CATALUNYA
Els menuts gourmet
Francisca i Rosa Gabaldà, Propietàries a Menuts Rosa
17.15 - 18.00
ESTRELLA DAMM
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm
18.30 - 19.15
SEGURA VIUDAS
Platillos by Segura Viudas & Hofmann
Franco López i Diego Grimberg, Xef i Xef Executiu a Escuela Hofmann
19.45 - 20.30
ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA
Gastronomia Andorrana
Roger Biosca, Xef a Hotel Isard
Moderadora: Rais Steve
12.30 - 13.15
SEGURA VIUDAS
Tast de 3 vins Homenaje
Gloria Collell, Wine Expert de Segura Viudas
13.45 - 14.30
ROYAL HIDEAWAY HOTELS & RESORTS
Cuina aragonesa creativa en un viatge en tren per la història
Eduardo Salanova, Xef i Director Gastronòmic a Canfranc Estación, a Royal Hideaway Hotel (Osca, Aragó)
17.15 - 18.00
GENERALITAT DE CATALUNYA
Cremant mites
Marta Morales i Daniel de Cruz, Gerents a Carnisseria De Cruz Morales
18.30 - 19.15
ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA
Productes artesans d'Andorra
Lluís de Juan, Representant a Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra
Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)
ACTIVITATS MUSICALS
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.