Programa d´activitats

SHOWCOOKINGS I TASTOS

SHOWCOOKING 1

DIJOUS 6

Moderador: Salvador García Arbòs

16.00 - 16.45

Moments. Modificació de la tradició

Raül Balam, Xef a Moments

17.15 - 18.00

Cuina peruana amb producte local

Tomás de la Paz, Cap de Cuina a Yakumanka

18.30 - 19.15

Univers vegetal en tapes d'autor by Tapas 24

Toni Morago, Cap de cuina a Tapas 24

19.45 - 20.30

Ceviche entre el Mediterrani i el Pacífic

Manu Alvarado, Xef executiu a Grupo Ceviche

DIVENDRES 7

1001 SABORES - REGIÓN DE MURCIA

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.45

1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)

Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla

14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45

Showcooking 1.001 Sabores Región de Murcia

Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla

17.00 - 17.45

Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia

Antonio Chacón, Sommelier de la Región de Murcia

18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45

Showcooking 1.001 Sabores Región de Murcia

Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla

DISSABTE 8

COPA AMÈRICA A BARCELONA

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.15

SHOWCOOKING INAUGURAL

Lasarte i el seu entorn

Paolo Casagrande, Cap de cuina a Lasarte***

13.45 - 14.30

NOVA ZELANDA

Un viatge pel terroir de Nova Zelanda

Paula Cuenda, Sommelier a Vraba Restaurant America’s Cup

16.00 - 16.45

REGNE UNIT

"Britania made"

Nick Hold, Xef a INEOS Britania

17.15 - 18.00

ITÀLIA

"Paccheri allo scoglio"

Manuel Sanna, Xef a Luna Rossa Prada Pirelli

18.30 - 19.15

ESTATS UNITS D'AMÈRICA

Amèrica by Piel de Gallina: dues receptes imprescindibles

Maikol Roman Aguilera, Xef Executiu a Piel de Gallina

19.45 - 20.30

SUÏSSA

L'Art de la Raclette Suïssa

Pierre Yves Jorand, Consultor senior i membre de Alinghi Red Bull Racing

21.00 - 21.45

FRANÇA

Showcooking Orient Express Racing Team

Thibaut Viat, Cuiner a Orient Express Racing Team

DIUMENGE 9

RAÍZ CULINARIA - CASTILLA-LA MANCHA

Moderador: Jordi Domènech

12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00

ALBACETE - Tobarra: Miguelito de galtes

Antonio Martínez Bleda, Cap de cuina i propietari a Restaurante Frontera

13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45

CIUDAD REAL - Fuente el Fresno: Bacallà manxec

Andrés Rodríguez, Xef a Restaurante Cocktail Gourmet

14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30

CUENCA - Tarancón: Tradició, gastronomia i avantguarda

José Francisco Atienza Matas, Cap de cuina a Agrupación Provincial de Hostelería y Turismo de Cuenca

14.45 - 15.15 / 19.45 - 20.15

GUADALAJARA: Xai. Vida silvestre

Nacho Padín, Gerent i xef a Restaurante Fardel

15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00

TOLEDO: Tataki de cèrvol

Tomás Palencia García, Cap de cuina a Asador Palencia de Lara

Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)

SHOWCOOKING 2

DIJOUS 6

Moderador: Carme Gasull

17.15 - 18.00

Público, Cuina de Mercat: Mar i Muntanya al plat

Edgar Martínez i Xavi Nolla, Cap de cuina de Público i Asesor de vins Grupo Pantea

18.30 - 19.15

MYCIRCULARCOOKING – Alimentant el planeta: nens, cuina i sostenibilitat

Neus Saura, Directora de Producció i Vendes Mygranchef

19.45 - 20.30

CENTROS DE ARTE, CULTURA Y TURISMO DE LANZAROTE

Sabors volcànics de Lanzarote

Ángel Morales, Encarregat de cuina a Jameos del Agua

DIVENDRES 7

Moderador: Trinitat Gilbert

12.30 - 13.15

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm

13.45 - 14.30

Cuina local amb rebost global

Germán Espinosa i Diego Mondragón, Xefs a Restaurant Mae Barcelona

16.00 - 16.45

Tast amb les àvies

Verónica Baena, Directora en Grandmas Cooking

Montse Rusinés

Cali Caparrós

17.15 - 18.00

GENERALITAT DE CATALUNYA

La relació entre l'alta cuina i els mercats

Carles Gaig, Xef a Gaig Barcelona

18.30 - 19.15

APEROL SPRITZ

Taller de tapes amb Gipsy Chef

 Pablo Albuerne, Xef (Gipsy Chef)

19.45 - 20.30

GENERALITAT DE CATALUNYA

Taller de tall de sashimi, nigiris i makis

Mai Abiner i Albert Abelló, Xef i Gerent Nipó Sushi

DISSABTE 8

Moderador: Juan Carlos Valero

12.30 - 13.15

APEROL SPRITZ

Taller de tapes amb Gipsy Chef

 Pablo Albuerne, Xef (Gipsy Chef)

13.45 - 14.30

ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA

La Vaca Bruna dels ramaders d'Andorra

Carles Flinch, Xef a Can Manel by Carles Flinch

16.00 - 16.45

GENERALITAT DE CATALUNYA

Els menuts gourmet

Francisca i Rosa Gabaldà, Propietàries a Menuts Rosa

17.15 - 18.00

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm

18.30 - 19.15

SEGURA VIUDAS

Platillos by Segura Viudas & Hofmann

Franco López i Diego Grimberg, Xef i Xef Executiu a Escuela Hofmann

19.45 - 20.30

ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA

Gastronomia Andorrana

Roger Biosca, Xef a Hotel Isard

DIUMENGE 9

Moderadora: Rais Steve

12.30 - 13.15

SEGURA VIUDAS

Tast de 3 vins Homenaje

Gloria Collell, Wine Expert de Segura Viudas

13.45 - 14.30

ROYAL HIDEAWAY HOTELS & RESORTS

Cuina aragonesa creativa en un viatge en tren per la història

Eduardo Salanova, Xef i Director Gastronòmic a Canfranc Estación, a Royal Hideaway Hotel (Osca, Aragó)

17.15 - 18.00

GENERALITAT DE CATALUNYA

Cremant mites

Marta Morales i Daniel de Cruz, Gerents a Carnisseria De Cruz Morales

18.30 - 19.15

ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA

Productes artesans d'Andorra

Lluís de Juan, Representant a Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra

Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)

ACTIVITATS MUSICALS

DIJOUS 6

12.00 a 13.15

Acte inaugural

14.30 a 15.00

COPA AMÈRICA A BARCELONA - NOVA ZELANDA: Hiro'a Māohi

19.00 a 20.00

Escudero Sax

20.30 a 21.30

Kanela & Kaku

DIVENDRES 7

13.00 a 13.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - EUA: Swing Maniacs

17.00 a 17.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - FRANÇA: CHARADA - "Récital Sous le Ciel De Paris"

20.15 a 21.15

Aldala

22.00 a 23.00

La Banddarra

DISSABTE 8

16.00 a 16.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - SUÏSSA: Taller infantil de xocolata suïssa

17.00 a 17.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - ITÀLIA: Trio Laura Milazzo

20.15 a 21.15

Aldala

22.00 a 23.00

Kanela & Kaku

DIUMENGE 9

12.00 a 12.30

Batukada Ssstrepits

13.00 a 13.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - REGNE UNIT: Nuala Irish Dancers

18.30 a 19.30

La Banddarra

20.30 a 21.30

La Noche Quilombera

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Patrocinadors:

Proveïdor oficial:

Col-laboradors:

Mitjà col·laborador:

Hotel oficial:

Amb el suport de:

Entitats col-laboradores: