Programa d´activitats

ACTIVITATS

DIJOUS 8

ACTE INAUGURAL

12.00 a 12.45

ESCUDERO SAX

18.00 a 19.00

@escuderosax

Nathalia

20.00 a 21.00

@nathalia.musica

DIVENDRES 9

Marcelo Mercadante y Analía Carril

14.30 a 15.30

Lil Barby

18.00 a 19.00

@lilbrby

Tablao Cordobés

20.30 a 21.15

@tablaocordobes

Kanela

22.00 a 23.00

@kanelaofficial

DISSABTE 10

M&M Super Hits

13.00 a 14.00

@mmsuperhits

D-Sastres

14.30 a 15.30

@d_sastres_tributo_rock_naciona

Dj Carrera

19.00 a 20.00

@xavicarrera18

Aldala

20.30 a 21.30

@aldalamusica

DJ Ara Aloha

22.00 a 23.00

@ara_aloha

DIUMENGE 11

DJ Petardeig

13.30 a 14.30

@pdpetardeig

Vania

18.30 a 19.30

@vania_musica

DJ Ruyex

20.00 a 21.00

@djruyex

SHOWCOOKINGS I TASTOS

SHOWCOOKING 1

DIJOUS 8

L'EXQUISIT MEDITERRANI - COMUNITAT VALENCIANA

Moderador: Carla Vidal
15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45

Taller culinari amb productes de la Comunitat Valenciana

Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme

20.30 - 21.15

Sabors tradicionals: vins i dolços del Baix Segura

Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme

DIVENDRES 9

1.001 SABORES REGIÓN DE MURCIA

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.45

1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)

Pedro Buitrago, Xef de Tándem

14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45

1.001 Sabores Región de Murcia

Pedro Buitrago, Xef de Tándem

DISSABTE 10

CATALUNYA, REGIÓ MUNDIAL DE LA GASTRONOMIA

Moderador: Carla Vidal

12.30 - 13.15

L'oli, l'ànima de les nostres salses

Carlota Claver, Xef i Copropietària a La Gormanda (Barcelona)

13.45 - 14.30

Caves amb personalitat

Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica

16.00 - 16.45

Vins amb nom propi

Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica
17.15 - 18.00

Pagesia i cuina: territori, producte i compromís

Arnau Bosch, Xef i propietari a Can Bosch (Cambrils, Tarragona)

18.00 - 18.45

Coques i pans: tradició i creativitat

Àngel Esteve, Xef a Sisè (Cappont, Lleida)

18.45 - 19.30

El llegat del mar i muntanya

Quim Casellas, Xef a Casamar (Llafranc, Girona)

19.30 - 20.15

Tapes i platillos de la cuina barcelonina

Toni Morago, Xef a Tapas 24 (Barcelona)

20.30 - 21.15

Or líquid català: OOVE amb DOP de Catalunya

Fabiola Júarez i Laia Badal, Responsables de projectes de recerca a la Fundació Alícia

DIUMENGE 11

RAÍZ CULINARIA - CASTILLA-LA MANCHA

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00

TOLEDO: "Toledo del Camp a la Taula"

Jesús Ángel Rodríguez, Xef executiu de Cuchara de Palo

13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45

ALBACETE: Tradició, contrastos i innovació

Diego Reyes, Xef de Restaurante Suculento

14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30

CIUDAD REAL: Ciudad Real, Paradís Gastronòmic. Que no t'ho expliquin... visita'ns!

Andrés Rodríguez, Xef de Restaurante La Zaranda

14.45 - 15.15 / 19.45 -20.15

CUENCA: Les nostres arrels, tradició y gastronomia

José Francisco Atienza, Cap de cuina de Restaurante La Martina

15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00

GUADALAJARA: Primavera a la Alcarria

Jesús Pardo, Xef i Gerent a Dama Juana

Activitats en català o castellà. Accés gratuït fins completar aforament (places limitades)

SHOWCOOKING 2

DIJOUS 8

Moderador: Carme Gasull
16.00 - 16.45

Cuina responsable amb ànima de mercat

Danko Perkovic i Jordi Castán, Cap de cuina i Co-Fundador Casa Amàlia 1950

17.15 - 18.00

Les braves i la mare que les va parir
Rafa Antonín, Xef a Casa Rafuel

18.30 - 19.15

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm

DIVENDRES 9

Moderador: Juan Carlos Valero
12.30 - 13.15

Cuina a la tòfona del Ristorante Don Giovanni

Ezequiel Álvarez, Xef Don Giovanni Barcelona

13.45 - 14.30

Grandmas Cooking: cuina tradicional de l’avia

Verónica Baena, Directora Grandmas Cooking. Jordi Bagues-Querol i Nuria Isanda, Integrants de la xarxa d’àvies

16.00 - 16.45

Al Perú tot és "sangucheable"

Manu Alvarado, Xef a Cholito Lindo

17.15 - 18.00

La bomba de la Barceloneta de Casa Guinart"

Óscar Manresa, Xef i Propietari Casa Guinart

18.30 - 19.15

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm

19.45 - 20.30

APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb Amelicious

Amelia Platón, Xef

DISSABTE 10

CENTROS DE ARTE, CULTURA Y TURISMO DE LANZAROTE

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.15

RESTAURANTE CASTILLO DE SAN JOSÉ
Illa de sabors: tradició canaria amb respecte al producte local

Román Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

13.45 - 14.30

Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote

David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines

16.00 - 16.45

Tast de formatges volcànics de Lanzarote

Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor

17.15 - 18.00

Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote

David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines

18.30 - 19.15

Tast de formatges volcànics de Lanzarote

Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor

19.45 - 20.30

RESTAURANTE CASA-MUSEO DEL CAMPESINO
Cuina popular de Lanzarote

Román Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

DIUMENGE 11

Moderador: Rais Esteve

12.30 - 13.15

APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb Amelicious

Amelia Platón, Xef

13.45 - 14.30

SAULEDA PASTISSERS
Mestres pastissers: experts en endolcir els teus moments amb els millors productes

Sandra Sauleda- Gerent de Sauleda Pastissers

17.15 - 18.00

PASTISSERIA L'ATELIER

Chaima Boukabout & Max Hoyos

18.30 - 19.15

Cheesecake taco: revisió d’un clàssic de la pastisseria

Lluís Estrada Canal i Toni Vera, Propietari i Responsable d’obrador Mervier Canal

19.45 - 20.30

Com diferenciar un gelat artesà d'un fals gelat artesà

Albert Roca, Xef Executiú Pastisseria Sant Croi by Albert Roca

Activitats en català o castellà. Accés gratuït fins completar aforament (places limitades)

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Patrocinador:

Col·laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col·laborador:

Hotel oficial:

Amb el suport de:

Entitats col·laboradores: