PROGRAMA D’ACTIVITATS

SHOWCOOKINGS I TASTOS

SHOWCOOKING 1

DIJOUS 8

Moderador: Jordi Domènech

17.00 - 17.45

Casa de Vivi - Fauna Restaurant

Jordi Delfa, Xef executiu a Casa Vivi - Fauna - Hotel Kimpton Vividora*

18.00 - 18.45

La cuina italiana per Andrea Tumbarello

Andrea Tumbarello, Xef a Don Giovanni

19.00 - 19.45

Tablafina NH Collection GH Calderón

Joel Tomás, Xef executiu a Tablafina

20.00 - 20.45

10 anys de "Terraza Martínez"

Juanba Agreda, Director gastronòmic LRDM

DIVENDRES 9

1001 SABORES - REGIÓN DE MURCIA

Moderador: Daniel Arbòs

12.30 - 13.45

1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

14.00 - 14.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

15.00 - 15.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

16.00 - 16.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

17.00 - 17.45

Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia

Antonio Chacón, Sommelier

18.00 - 18.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

19.00 - 19.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

20.00 - 20.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

21.00 - 21.45

1.001 Sabores Región de Murcia

María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz

DISSABTE 10

ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE

Moderador: Lluis Bofill

12.30 - 13.30

Innovació des de la tradició

Carlos Gallego, Cap de cuina i propietari a Los LLaureles

14.00 - 15.00

Cuenca Minera Señaldá

Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu

15.30 - 16.30

Cuina de paisatge a 4 mans

Carlos Gallego, Cap de Cuina i propietari a Los LLaureles

Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu

18.00 - 19.00

Innovació des de la tradició

Carlos Gallego, Cap de cuina i propietari a Los LLaureles

19.30 - 20.30

Cuenca Minera Señaldá

Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu

21.00 - 22.00

Cuina de paisatge a 4 mans

Carlos Gallego, Cap de Cuina i propietari a Los LLaureles

Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu

DIUMENGE 11

RAÍZ CULINARIA CASTILLA -

LA MANCHA

Moderador: Lluis Bofill

12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00

ALBACETE: "Miguelito" de braó rostit amb compota de poma rostida, amb menta i crema de bolets

Antonio Cuerda, Xef a Restaurante Cuerda

13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45

CIUDAD REAL: Llom de cérvol infusionat amb romaní i farigola, lacat amb mel de Jara

Andrés Rodríguez i José Ángel Sánchez, Xefs a Restaurante Cocktail Gourmet

14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30

CUENCA: Orza manxega amb farinetes veganes safrà i all negre

José Francisco Atienzas i José Javier Moreno, Docent i Cap de cuina a Espacio Gastronómico La Martina

14.45 - 15.15 / 19.45 - 20.15

GUADALAJARA: Llom de sardina fumada amb salsa de soja, mel i anisats

Adrián Romanillos, Gerent i xef a Zúbar

15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00

TOLEDO: Torrija de porc senglar escabetxat, maduixa osmotitzada en cervesa i confitura d'albergínia

Jesús Ángel Rodríguez, Cap de cuina a Alfileritos 24

Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)

SHOWCOOKING 2

DIJOUS 8

Moderador: Carme Gasull

12.30 - 13.15

Acte inaugural

16.00 - 16.45

Grandmas Cooking Barcelona

Montse Rusinés, Nuria Isanda, Verónica Baena

17.15 - 18.00

Sostenibilitat Af i solidaritat

Andrés Torres, Xef i propietari a Casa Nova (Estrella Verda)

18.30 - 19.15

Steak tàrtar, amaniments i matisos

Pablo Tomás, Cap de cuina a Sintonia- Hotel Gallery

DIVENDRES 9

CATALUNYA, ON EL MENJAR ÉS CULTURA

Moderador: Lluis Bofill

12.30 - 13.15

Arrossos des de Pals fins al Delta de l'Ebre

Carles Gaig, Xef i propietari a Restaurant Gaig

13.30 - 14.15

Cuina amb productes primaris del Bages i El Berguedà

Joseba Cruz, Xef i propietari a Le Clandestin

14.30 - 15.15

Projecte Mans. Artesania, Sostenibilitat & Natura

Vicent Guimerà, Xef i propietari a l'Antic Molí*

17.00 - 17.45

Cuina mediterrània Km.0

Carlota Claver, Xef i propietària a Restaurant La Gormanda

18.00 - 18.45

El bacallà a la cuina catalana

Núria Gironés, Xef a Restaurant Ca L'Isidre

19.00 - 19.45

Aplicacions de l'oli d'oliva a la cuina contemporània

Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona

20.00 - 20.45

La cuina de l'Empordà. El mar i muntanya

Marc Gascons, Xef i propietari a Els Tinars *

DISSABTE 10

Moderador: Salvador García Arbòs

12.30 - 13.15

Cinzano: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona

Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona

13.45 - 14.30

Tast "Catalunya, on el vi és cultura"

Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

16.00 - 16.45

Tast a cegues: una experiència sensorial amb molt de gust

Maru Bercedo Sanz, Tècnic de rehabilitació

17.15 - 18.00

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm

18.30 - 19.15

Tast "Catalunya, on el vi és cultura"

Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

19.45 - 20.30

La Textil Collective, intenció i cerca

Pablo Lagrange i Lucía Aguilar, Cap de cuina i segon de cuina a La Textil

DIUMENGE 11

Moderadora: Tana Collados

12.30 - 13.15

Aperol Spritz: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona

Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona

13.45 - 14.30

Tast "Catalunya, on el vi és cultura"

Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

16.00 - 16.45

De tapes amb l’Echegaray de Poblenou

Beltrán Sastres, Xef i propietari a Echegaray

17.15 - 18.00

Taller de cerveses Damm

Marta Sanz, Responsable d’anàlisi sensorial i mestra cervesera des de 2007 a Damm

18.30 - 19.15

Tast "Catalunya, on el vi és cultura"

Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat

Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)

ACTIVITATS MUSICALS

DIJOUS 8

18.30 a 19.30

Grupo Aldala

20.30 a 21.30

Grupo Aldala

DIVENDRES 9

13.00 a 15.00

DJ Edd Blond

18.30 a 19.30

DJ Edd Blond

20.30 a 21.30

Grupo Mariscal

22.30 a 23.30

Escudero Sax

DISSABTE 10

13.00 a 15.00

DJ Edd Blond

18.30 a 19.30

DJ Edd Blond

20.30 a 21.30

Grupo Mariscal

22.30 a 23.30

Escudero Sax

DIUMENGE 11

13.00 a 15.00

DJ Edd Blond

18.30 a 19.30

DJ Edd Blond

20.30 a 21.30

La Banddarra

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Territori Convidat:

Patrocinadors i col-laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col-laborador:

Amb el suport de:

Hotels oficials:

Entitats col-laboradores: