PROGRAMA D’ACTIVITATS
SHOWCOOKINGS I TASTOS
SHOWCOOKING 1
Moderador: Jordi Domènech
17.00 - 17.45
Casa de Vivi - Fauna Restaurant
Jordi Delfa, Xef executiu a Casa Vivi - Fauna - Hotel Kimpton Vividora*
18.00 - 18.45
La cuina italiana per Andrea Tumbarello
Andrea Tumbarello, Xef a Andrea Tumbarello
19.00 - 19.45
Tablafina NH Collection GH Calderón
Joel Tomás, Xef executiu a Tablafina
20.00 - 20.45
10 anys de "Terraza Martínez"
Juanba Agreda, Director gastronòmic LRDM
1001 SABORES - REGIÓN DE MURCIA
12.30 - 13.45
1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
14.00 - 14.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
15.00 - 15.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
16.00 - 16.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
17.00 - 17.45
Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia
Antonio Chacón, Sommelier
18.00 - 18.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
19.00 - 19.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
20.00 - 20.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
21.00 - 21.45
1.001 Sabores Región de Murcia
María Crespo i Miguel Ángel Albaladejo, Xefs a Perro Limón i Lariz
ASTURIAS, COCINA DE PAISAJE
Moderador: Lluis Bofill
12.30 - 13.30
Innovació des de la tradició
Carlos Gallego, Cap de cuina i propietari a Los LLaureles
14.00 - 15.00
Cuenca Minera Señaldá
Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu
15.30 - 16.30
Cuina de paisatge a 4 mans
Carlos Gallego, Cap de Cuina i propietari a Los LLaureles
Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu
18.00 - 19.00
Innovació des de la tradició
Carlos Gallego, Cap de cuina i propietari a Los LLaureles
19.30 - 20.30
Cuenca Minera Señaldá
Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu
21.00 - 22.00
Cuina de paisatge a 4 mans
Carlos Gallego, Cap de Cuina i propietari a Los LLaureles
Diego García, Cuiner i propietari a El Pintu
RAÍZ CULINARIA CASTILLA -
LA MANCHA
Moderador: Lluis Bofill
12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00
ALBACETE: "Miguelito" de braó rostit amb compota de poma rostida, amb menta i crema de bolets
Antonio Cuerda, Xef a Restaurante Cuerda
13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45
CIUDAD REAL: Llom de cérvol infusionat amb romaní i farigola, lacat amb mel de Jara
Andrés Rodríguez i José Ángel Sánchez, Xefs a Restaurante Cocktail Gourmet
14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30
CUENCA: Orza manxega amb farinetes veganes safrà i all negre
José Francisco Atienzas i José Javier Moreno, Docent i Cap de cuina a Espacio Gastronómico La Martina
14.45 - 15.15 / 19.45 - 20.15
GUADALAJARA: Llom de sardina fumada amb salsa de soja, mel i anisats
Adrián Romanillos, Gerent i xef a Zúbar
15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00
TOLEDO: Torrija de porc senglar escabetxat, maduixa osmotitzada en cervesa i confitura d'albergínia
Jesús Ángel Rodríguez, Cap de cuina a Alfileritos 24
Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)
SHOWCOOKING 2
Moderador: Carme Gasull
12.30 - 13.15
Acte inaugural
16.00 - 16.45
Grandmas Cooking Barcelona
Montse Rusinés, Nuria Isanda, Verónica Baena
17.15 - 18.00
Sostenibilitat Af i solidaritat
Andrés Torres, Xef i propietari a Casa Nova (Estrella Verda)
18.30 - 19.15
Steak tàrtar, amaniments i matisos
Pablo Tomás, Cap de cuina a Sintonia- Hotel Gallery
CATALUNYA, ON EL MENJAR ÉS CULTURA
Moderador: Lluis Bofill
12.30 - 13.15
Arrossos des de Pals fins al Delta de l'Ebre
Carles Gaig, Xef i propietari a Restaurant Gaig
13.30 - 14.15
Cuina amb productes primaris del Bages i El Berguedà
Joseba Cruz, Xef i propietari a Le Clandestin
14.30 - 15.15
Projecte Mans. Artesania, Sostenibilitat & Natura
Vicent Guimerà, Xef i propietari a l'Antic Molí*
17.00 - 17.45
Cuina mediterrània Km.0
Carlota Claver, Xef i propietària a Restaurant La Gormanda
18.00 - 18.45
El bacallà a la cuina catalana
Núria Gironés, Xef a Restaurant Ca L'Isidre
19.00 - 19.45
Aplicacions de l'oli d'oliva a la cuina contemporània
Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona
20.00 - 20.45
La cuina de l'Empordà. El mar i muntanya
Marc Gascons, Xef i propietari a Els Tinars *
Moderador: Salvador García Arbòs
12.30 - 13.15
Cinzano: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona
Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona
13.45 - 14.30
Tast "Catalunya, on el vi és cultura"
Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
16.00 - 16.45
Tast a cegues: una experiència sensorial amb molt de gust
Maru Bercedo Sanz, Tècnic de rehabilitació
17.15 - 18.00
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm
18.30 - 19.15
Tast "Catalunya, on el vi és cultura"
Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
19.45 - 20.30
La Textil Collective, intenció i cerca
Pablo Lagrange i Lucía Aguilar, Cap de cuina i segon de cuina a La Textil
Moderadora: Tana Collados
12.30 - 13.15
Aperol Spritz: taller de tapes amb Miquel Antoja de Foodlona
Miquel Antoja, Xef i propietari a Foodlona
13.45 - 14.30
Tast "Catalunya, on el vi és cultura"
Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
16.00 - 16.45
De tapes amb l’Echegaray de Poblenou
Beltrán Sastres, Xef i propietari a Echegaray
17.15 - 18.00
Taller de cerveses Damm
Marta Sanz, Responsable d’anàlisi sensorial i mestra cervesera des de 2007 a Damm
18.30 - 19.15
Tast "Catalunya, on el vi és cultura"
Gemma Muray, Sommelier a Gastroteca.cat
Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)
ACTIVITATS MUSICALS
DIJOUS 8
18.30 a 19.30
Grupo Aldala
20.30 a 21.30
Grupo Aldala
DIVENDRES 9
13.00 a 15.00
DJ Edd Blond
18.30 a 19.30
DJ Edd Blond
20.30 a 21.30
Grupo Mariscal
22.30 a 23.30
Escudero Sax
DISSABTE 10
13.00 a 15.00
DJ Edd Blond
18.30 a 19.30
DJ Edd Blond
20.30 a 21.30
Grupo Mariscal
22.30 a 23.30
Escudero Sax
DIUMENGE 11
13.00 a 15.00
DJ Edd Blond
18.30 a 19.30
DJ Edd Blond
20.30 a 21.30
La Banddarra
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.