Programa d´activitats
ACTIVITATS
12.00 a 12.45
18.00 a 19.00
@escuderosax
20.00 a 21.00
@nathalia.musica
14.30 a 15.30
18.00 a 19.00
@lilbrby
20.30 a 21.15
@tablaocordobes
22.00 a 23.00
@kanelaofficial
13.00 a 14.00
@mmsuperhits
14.30 a 15.30
@d_sastres_tributo_rock_naciona
19.00 a 20.00
@xavicarrera18
20.30 a 21.30
@aldalamusica
22.00 a 23.00
@ara_aloha
13.30 a 14.30
@pdpetardeig
18.30 a 19.30
@vania_musica
20.00 a 21.00
@djruyex
SHOWCOOKINGS I TASTOS
SHOWCOOKING 1
L'EXQUISIT MEDITERRANI - COMUNITAT VALENCIANA
Moderador: Carla Vidal
15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45
Taller culinari amb productes de la Comunitat Valenciana
Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme
20.30 - 21.15
Sabors tradicionals: vins i dolços del Baix Segura
Equip docent de la Xarxa de Centres de Turisme
1.001 SABORES REGIÓN DE MURCIA
Moderador: Lluís Bofill
12.30 - 13.45
1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)
Pedro Buitrago, Xef de Tándem
14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45 / 17.00 - 17.45 / 18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45
1.001 Sabores Región de Murcia
Pedro Buitrago, Xef de Tándem
CATALUNYA, REGIÓ MUNDIAL DE LA GASTRONOMIA
Moderador: Carla Vidal
12.30 - 13.15
L'oli, l'ànima de les nostres salses
Carlota Claver, Xef i Copropietària a La Gormanda (Barcelona)
13.45 - 14.30
Caves amb personalitat
Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica
16.00 - 16.45
Vins amb nom propi
Clara Antúnez, Comunicadora i sommelier de La Gastronòmica
17.15 - 18.00
Pagesia i cuina: territori, producte i compromís
Arnau Bosch, Xef i propietari a Can Bosch (Cambrils, Tarragona)
18.00 - 18.45
Coques i pans: tradició i creativitat
Àngel Esteve, Xef a Sisè (Cappont, Lleida)
18.45 - 19.30
El llegat del mar i muntanya
Quim Casellas, Xef a Casamar (Llafranc, Girona)
19.30 - 20.15
Tapes i platillos de la cuina barcelonina
Toni Morago, Xef a Tapas 24 (Barcelona)
20.30 - 21.15
Or líquid català: OOVE amb DOP de Catalunya
Fabiola Júarez i Laia Badal, Responsables de projectes de recerca a la Fundació Alícia
RAÍZ CULINARIA - CASTILLA-LA MANCHA
Moderador: Lluís Bofill
12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00
TOLEDO: "Toledo del Camp a la Taula"
Jesús Ángel Rodríguez, Xef executiu de Cuchara de Palo
13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45
ALBACETE: Tradició, contrastos i innovació
Diego Reyes, Xef de Restaurante Suculento
14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30
CIUDAD REAL: Ciudad Real, Paradís Gastronòmic. Que no t'ho expliquin... visita'ns!
Andrés Rodríguez, Xef de Restaurante La Zaranda
14.45 - 15.15 / 19.45 -20.15
CUENCA: Les nostres arrels, tradició y gastronomia
José Francisco Atienza, Cap de cuina de Restaurante La Martina
15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00
GUADALAJARA: Primavera a la Alcarria
Jesús Pardo, Xef i Gerent a Dama Juana
Activitats en català o castellà. Accés gratuït fins completar aforament (places limitades)
SHOWCOOKING 2
Moderador: Carme Gasull
16.00 - 16.45
Cuina responsable amb ànima de mercat
Danko Perkovic i Jordi Castán, Cap de cuina i Co-Fundador Casa Amàlia 1950
17.15 - 18.00
Les braves i la mare que les va parir
Rafa Antonín, Xef a Casa Rafuel
18.30 - 19.15
ESTRELLA DAMM
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm
Moderador: Juan Carlos Valero
12.30 - 13.15
Cuina a la tòfona del Ristorante Don Giovanni
Ezequiel Álvarez, Xef Don Giovanni Barcelona
13.45 - 14.30
Grandmas Cooking: cuina tradicional de l’avia
Verónica Baena, Directora Grandmas Cooking. Jordi Bagues-Querol i Nuria Isanda, Integrants de la xarxa d’àvies
16.00 - 16.45
Al Perú tot és "sangucheable"
Manu Alvarado, Xef a Cholito Lindo
17.15 - 18.00
La bomba de la Barceloneta de Casa Guinart"
Óscar Manresa, Xef i Propietari Casa Guinart
18.30 - 19.15
ESTRELLA DAMM
Taller de cerveses Damm
Yan Maia Auad, Beer sommelier a Damm
19.45 - 20.30
APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb Amelicious
Amelia Platón, Xef
CENTROS DE ARTE, CULTURA Y TURISMO DE LANZAROTE
Moderador: Lluís Bofill
12.30 - 13.15
RESTAURANTE CASTILLO DE SAN JOSÉ
Illa de sabors: tradició canaria amb respecte al producte local
Román Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
13.45 - 14.30
Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote
David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines
16.00 - 16.45
Tast de formatges volcànics de Lanzarote
Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor
17.15 - 18.00
Vins i licors volcànics: l'ànima líquida de Lanzarote
David Seijas, Ex Sommelier de ElBulli / Gallina de Piel Wines
18.30 - 19.15
Tast de formatges volcànics de Lanzarote
Salvador García-Arbós, Periodista i escriptor
19.45 - 20.30
RESTAURANTE CASA-MUSEO DEL CAMPESINO
Cuina popular de Lanzarote
Román Méndez, Xef de Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
Moderador: Rais Esteve
12.30 - 13.15
APEROL SPRITZ & CRODINO
Taller de tapes amb Amelicious
Amelia Platón, Xef
13.45 - 14.30
SAULEDA PASTISSERS
Mestres pastissers: experts en endolcir els teus moments amb els millors productes
Sandra Sauleda- Gerent de Sauleda Pastissers
17.15 - 18.00
PASTISSERIA L'ATELIER
Chaima Boukabout & Max Hoyos
18.30 - 19.15
Cheesecake taco: revisió d’un clàssic de la pastisseria
Lluís Estrada Canal i Toni Vera, Propietari i Responsable d’obrador Mervier Canal
19.45 - 20.30
Com diferenciar un gelat artesà d'un fals gelat artesà
Albert Roca, Xef Executiú Pastisseria Sant Croi by Albert Roca
Activitats en català o castellà. Accés gratuït fins completar aforament (places limitades)
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.