Participants
Restaurants
Atempo *
Bar Alegria
Bar La Esquina by Pulitzer Hotels
Blanc a Mandarin Oriental, Barcelona
Bodega Amposta
Casa Amàlia 1950
Casa Guinart
Casa Rafuel
Cecconi’s
Centonze
Cholito Lindo
Compartir Barcelona
Don Giovanni
Dos Pebrots
Enoteca Paco Pérez **
Família Nuri
Fauna Restaurant by Casa de Vivi
Gaig Barcelona
La Pau
Leña Barcelona. Las brasas por Dani García
Manioca Gluten Free
Moka 1934
Nectari Restaurant
Pepa Tomate
Rooster & Bubbles
Tapas 24
Telefèric
The Fish and Chips Shop
Vacanal Jubany
Xup Xup Restaurant
Pastisseries
Pastisseria Escribà
Pastisseria L’Atelier
Pastisseria Mervier Canal
Pastisseria Takashi Ochiai
Pastisseria Sant Croi by Albert Roca
Sauleda Pastissers
Espai vi – Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Selecció de vins i caves de Catalunya de la mà de:
Portell
L’Olivera
Maset
Viticultors Bateans
Canals Nadal
Domenio
INCAVI
Celler Cesca Vicent
Canals & Munné
Coca i Fitó & Tocat de l’Ala
Mas Rodó Vitivinícola
Estrella Damm
Cerveses, aigua i refrescs
Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
Experiència de Realitat Virtual – Casa de los Volcanes: descobreix el tub volcànic de La Corona
Crodino & Aperol Spritz
Vermuts Cinzano, Crodino Spritz sense alcohol y Aperol Spritz
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.