Participants
Restaurants
Bar Alegria
Bar El Pollo
Bodega Amposta
Casa Amàlia 1950
Casa de Vivi
Fauna Restaurant
Casa Guinart
Casa Xica
Cecconi’s Barcelona
Ceviche 103
Coya Restaurant & Pisco Bar
Don Giovanni Barcelona
Dos Pebrots
El Filete Ruso
Família Nuri
Frankie Gallo Cha Cha Cha
Kamikaze
La Pau
Les croquetes d’en Nandu Jubany
Llamber
Mae
Manioca Gluten Free
Moka
Nectari Restaurant
Pepa Tomate
Restaurant Blanc
Tandoor
Tapas 24
The Fish and Chips Shop
Virens
Pastisseries
L’Atelier
Oriol Balaguer
Pastisseria Escribà
Pastisseria Mervier Canal
Pastisseria Ochiai
Sant Croi
COPA AMÈRICA A BARCELONA. Dotze cultures, dotze gastronomies
Selecció de 12 tapes en representació dels 12 països presents a la regata
Nova Zelanda
Regne Unit
Suïssa
Itàlia
EUA
França
Espanya
Països Baixos
Canadà
Alemanya
Suècia
Austràlia
Espai vi – Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025
Selecció de vins i caves de Catalunya de la mà de:
Clos Pons
Mas Rodó
Portell
Canals & Munné
Maset
Estrella Damm
Cerveses, aigua i refrescs
Saborea Lanzarote
Experiència Gastronòmica guiada a través d’un àpat informal maridat amb vins del volcà
Cellers de Lanzarote:
Bodega Erupción
Bodega La Geria
Bodega Los Bermejos
Bodega Vulcano de Lanzarote
Lágrima de Malvasía Volcánica
Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote
Selecció de tapes de la gastronomia de Lanzarote
Formatges de Lanzarote
Papas arrugadas, pernil canari i mojos
Fideus costers
Crodino & Aperol Spritz
Vermuts Cinzano, Crodino Spritz sense alcohol i Aperol Spritz
Andorra, Gastronomia d’Alta Muntanya
Selecció de formatges i vins
Segura Viudas
Selecció de vins i caves
Bico de Xeado
Gelats artesanals
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.