Participants

Restaurants

Bar Alegria

Bar El Pollo

Bodega Amposta

Casa Amàlia 1950

Casa de Vivi

Fauna Restaurant

Casa Guinart

Casa Xica

Cecconi’s Barcelona

Ceviche 103

Coya Restaurant & Pisco Bar

Don Giovanni Barcelona

Dos Pebrots

El Filete Ruso 

Família Nuri

Frankie Gallo Cha Cha Cha

Kamikaze

La Pau

Les croquetes d’en Nandu Jubany

Llamber

Mae

Manioca Gluten Free

Moka

Nectari Restaurant

Pepa Tomate

Restaurant Blanc

Tandoor

Tapas 24

The Fish and Chips Shop

Virens

Pastisseries

L’Atelier

Oriol Balaguer

Pastisseria Escribà

Pastisseria Mervier Canal

Pastisseria Ochiai

Sant Croi

COPA AMÈRICA A BARCELONA. Dotze cultures, dotze gastronomies

Selecció de 12 tapes en representació dels 12 països presents a la regata

Nova Zelanda

Regne Unit

Suïssa

Itàlia

EUA

França

Espanya

Països Baixos

Canadà

Alemanya

Suècia

Austràlia

Espai vi – Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025

Selecció de vins i caves de Catalunya de la mà de:

Clos Pons

Mas Rodó

Portell

Canals & Munné

Maset

Estrella Damm

Cerveses, aigua i refrescs

Saborea Lanzarote

Experiència Gastronòmica guiada a través d’un àpat informal maridat amb vins del volcà

Cellers de Lanzarote:

Bodega Erupción

Bodega La Geria

Bodega Los Bermejos

Bodega Vulcano de Lanzarote

Lágrima de Malvasía Volcánica

Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

Selecció de tapes de la gastronomia de Lanzarote

Formatges de Lanzarote

Papas arrugadas, pernil canari i mojos

Fideus costers

Crodino & Aperol Spritz

Vermuts Cinzano, Crodino Spritz sense alcohol i Aperol Spritz

Andorra, Gastronomia d’Alta Muntanya

Selecció de formatges i vins

Segura Viudas

Selecció de vins i caves

Bico de Xeado

Gelats artesanals

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Patrocinadors:

Col-laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col·laborador:

Hotel oficial:

Amb el suport de:

Entitats col-laboradores: