PARTICIPANTS
Restaurants i Pastisseries
Restaurants
Babula Bar 1938
Bar Alegria
Bodega Amposta
Casa Amàlia 1950
Casa de Vivi – Fauna Restaurant
Casa Xica
Cecconi’s
CentOnze
Cerveseria Canaletes
Ceviche 103
Compartir Barcelona
Don Giovanni
Dos Pebrots
Família Nuri
Foodlona by Miquel Antoja
Gaig Barcelona
Hotel Almanac Restaurante Virens
La Güerita Mexicana
Mirch – indian garito
Nectari Restaurant
Pepa Tomate
Piel de Gallina
Restaurant Informal by Marc Gascons (Serras Barcelona)
Restaurant La Pau
Restaurant Moka
Restaurant Telefèric Barcelona
Taberna Kamikaze
Tapas 24
The Fish and Chips Shop
Xuba Tacos
Pastisseries
Espaisucre
L’Atelier
Oriol Balaguer
Pastisseria Escribà
Pastisseria Mervier Canal
Sant Croi By Albert Roca
Altres espais
Catalunya, on el vi és cultura
Selecció de vins i escumosos de Catalunya de la mà de:
Celler Cesca Vicent
Celler Ronadelles
Clos Pons (Grup Pons)
Juvé & Camps
Maset
Mas Rodó Vitivinícola
Montrubí
Vins i Caves Portell
Estrella Damm
Cerveses, aigua i refrescs
Saborea Lanzarote
Experiència Gastronòmica guiada a través d’un àpat informal maridat amb vins del volcà & Botiga de productes i degustacions
Cinzano/Aperol Spritz
Vermuts, aperitius i còctels amb vermut
S.Pellegrino
Aigua mineral natural amb gas S.Pellegrino & Focaccia PA DE KILO de tomàquets cherry i olives amb stracciatella di burrata i porchetta
Museu de Cera de Barcelona
Fotografia’t amb alguns dels millors cuiners de Catalunya!
Photocall Makro
Homenatge a l’hostaleria catalana
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.