apertura_tast2024

6 – 9 DE JUNY 2024

10a Setmana de Gastronomia de Barcelona

Estem d’aniversari! Fem 10 anys! 10 anys de la Festa de la Gastronomia de Barcelona que volem celebrar amb tu. Acosta’t del 6 al 9 de juny a la Plaça de Catalunya, punt neuràlgic de la ciutat i porta d’entrada a la nostra estimada Rambla, on enguany tornarem a gaudir de la millor gastronomia barcelonina. Amb els millors i més reconeguts restaurants i bars gastronòmics de la ciutat, les pastisseries més exquisides i una gran representació de vins i caves, Tast a la Rambla torna amb més força que mai.

Vine a trobar cuines creatives del món i tradicionals en format de tapes i dolços amb música en directe. I no et perdis les sorpreses que estem preparant per celebrar aquest desè aniversari de Tast a la Rambla! Farem d’aquesta edició de 2024, tota una festa!

HORARIS

Dijous

 12.00 a 22.00

Divendres i dissabte

12.00 a 00.00

Diumenge

12.00 a 22.00

LLOC

Plaça de Catalunya

Restaurants i Pastisseries

Les croquetes d’en Nandu Jubany

Nandu Jubany

Croqueta de rostit, croqueta d’espinacs amb panses i pinyons, croqueta de sobrassada amb formatge

Tapas 24

Toni Morago

Bunyols de bacallà amb mel i llimona

Casa Amàlia 1950

Robert Quispe

Mollete de costella de porc ibèric de gla Maldonado amb salsa ‘anticuchera’ i cacauet, coriandre i ceba envinagrada

Casa Guinart

Óscar Manresa

Bomba de la Barceloneta

La Pau

Joves treballadors/es del restaurant La Pau

Esqueixada de bacallà amb albercocs i tomàquets

Frankie Gallo Cha Cha Cha

Javi Sánchez

Pizza carbonara i tòfona

L’Atelier

Eric Ortuño

La llimona

Pastisseria Mervier Canal

Lluís Estrada

Mojito

Pastisseria Escribà

Christian Escribà

Cake Soda

Sant Croi

Albert Roca

Les braves dolces de La Rambla

Pastisseria Ochiai

Ken Ochiai

Homenatge a Toriyama

Oriol Balaguer

Oriol Balaguer

Oh la la chocolat!!

Bar El Pollo

Javier Sanchez Llano

Calamarsons amb la tinta

El Filete Ruso

Eric Raoul Nguena

Pulled porc ecològic de pagès

Nectari Restaurant

Jordi Esteve

Tàrtar de salmó salvatge d’Alaska, amb espirulina i bitxo

Casa de Vivi- Fauna Restaurant

Jordi Delfa

Fideus a la cassola amb presa ibèrica de gla, costelles de porc i gamba vermella

The Fish and Chips Shop

Alam Brothers

Fish & Chips de gallineta amb patates fregides, salsa tàrtara i chutney de mango

Mae

Germán Espinosa & Diego Mondragón

Salmó, meunière de guanàbana, mostassa i safrà

Al Grano by Telefèric

Aziza el Bachiri

Arròs melós de botifarra, ceps, carxofa i ceba caramel·litzada

Llamber

Francisco Heras & Ángel Palacios

Nyoqui de patata i formatge Varé i tòfona d’estiu

Don Giovanni Barcelona

Andrea Tumbarello & Ezequiel Álvarez

Fagottini farcits de formatge i pera amb crema de formatge gorgonzola

Restaurant Blanc

Marc de Martín

Bao MOBCN amb xai guisat amb ratafia i iogurt cremós d’herbes fresques

Dos Pebrots

Takeshi Somekawa & Albert Raurich

Kebab de xai

Tandoor

Iván Surinder

Arròs punbaji d’au amb raita de iogurt especiat

Kamikaze

Enric Buendia & Arístides Ribalta

Bikini Tonkatsu

Moka

Gonzalo Martínez

Rotlle de porc rostit a baixa temperatura amb formatge gouda, ceba caramel·litzada i maionesa BBQ

Casa Xica

Marc Santamaría & Raquel Blasco

Crispetes cruixents de porc cantonès

Coya Restaurant & Pisco Bar

Giacomo Uzzo

Empanades de cap de bestiar amb salsa d’all

Cecconi´s Barcelona

Matteo Frigoli

Paccheri, ‘Nduja, tomàquet San Marzano i burrata

Pepa Tomate

Josep Carbonell

New York roll català (pa de croissant, burger ibèrica blanca i negra, ceba escalivada i ketxup de romesco)

Ceviche 103

Manuel Alvarado

 Llet de tigre ‘carretillera’ amb llardó de calamar

Bodega Amposta

Txema Martínez

Cigrons amb gambots

Virens

Rodrigo de la Calle

Entrepà de pastrami amb col llombarda, maionesa d’all confitat i fulles de mostassa

Manioca Gluten Free

Patricia Martins

Daus de tapioca amb ketchup de guaiaba

Bar Alegria

Tomás Abellan

Truita trufada del Bar Alegria

Familia Nuri

Alex Jiménez

Arròs de pollastre a l´ast amb poma rostida i alloli fumat

ACTIVITATS MUSICALS

DIJOUS 6

12.00 a 13.15

Acte inaugural

14.30 a 15.00

COPA AMÈRICA A BARCELONA - NOVA ZELANDA: Hiro'a Māohi

19.00 a 20.00

Escudero Sax

20.30 a 21.30

Kanela & Kaku

DIVENDRES 7

13.00 a 13.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - EUA: Swing Maniacs

17.00 a 17.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - FRANÇA: CHARADA - "Récital Sous le Ciel De Paris"

20.15 a 21.15

Aldala

22.00 a 23.00

La Banddarra

DISSABTE 8

16.00 a 16.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - SUÏSSA: Taller infantil de xocolata suïssa

17.00 a 17.30

COPA AMÈRICA A BARCELONA - ITÀLIA: Trio Laura Milazzo

20.15 a 21.15

Aldala

22.00 a 23.00

Kanela & Kaku

Participants

Restaurants

Bar Alegria

Bar El Pollo

Bodega Amposta

Casa Amàlia 1950

Casa de Vivi

Fauna Restaurant

Casa Guinart

Casa Xica

Cecconi’s Barcelona

Ceviche 103

Coya Restaurant & Pisco Bar

Don Giovanni Barcelona

Dos Pebrots

El Filete Ruso 

Família Nuri

Frankie Gallo Cha Cha Cha

Kamikaze

La Pau

Les croquetes d’en Nandu Jubany

Llamber

Mae

Manioca Gluten Free

Moka

Nectari Restaurant

Pepa Tomate

Restaurant Blanc

Tandoor

Tapas 24

The Fish and Chips Shop

Virens

Pastisseries

L’Atelier

Oriol Balaguer

Pastisseria Escribà

Pastisseria Mervier Canal

Pastisseria Ochiai

Sant Croi

COPA AMÈRICA A BARCELONA. Dotze cultures, dotze gastronomies

Selecció de 12 tapes en representació dels 12 països presents a la regata

Nova Zelanda

Regne Unit

Suïssa

Itàlia

EUA

França

Espanya

Països Baixos

Canadà

Alemanya

Suècia

Austràlia

Espai vi – Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025

Selecció de vins i caves de Catalunya de la mà de:

Clos Pons

Mas Rodó

Portell

Canals & Munné

Maset

Estrella Damm

Cerveses, aigua i refrescs

Saborea Lanzarote

Experiència Gastronòmica guiada a través d’un àpat informal maridat amb vins del volcà

Cellers de Lanzarote:

Bodega Erupción

Bodega La Geria

Bodega Los Bermejos

Bodega Vulcano de Lanzarote

Lágrima de Malvasía Volcánica

Centros de Arte, Cultura y Turismo de Lanzarote

Selecció de tapes de la gastronomia de Lanzarote

Formatges de Lanzarote

Papas arrugadas, pernil canari i mojos

Fideus costers

Crodino & Aperol Spritz

Vermuts Cinzano, Crodino Spritz sense alcohol i Aperol Spritz

Andorra, Gastronomia d’Alta Muntanya

Selecció de formatges i vins

Segura Viudas

Selecció de vins i caves

Bico de Xeado

Gelats artesanals

Restaurantes

Bar Alegria

Bar El Pollo

Bodega Amposta

Casa Amàlia 1950

Casa de Vivi

Fauna Restaurant

Casa Guinart

Casa Xica

Cecconi’s Barcelona

Ceviche 103

Coya Restaurant & Pisco Bar

Don Giovanni Barcelona

Dos Pebrots

El Filete Ruso 

Família Nuri

Frankie Gallo Cha Cha Cha

Kamikaze

La Pau

Les croquetes d’en Nandu Jubany

Llamber

Mae

Manioca Gluten Free

Moka

Nectari Restaurant

Pepa Tomate

Restaurant Blanc

Tandoor

Tapas 24

The Fish and Chips Shop

Virens

Pastelerías

L’Atelier

Oriol Balaguer

Pastisseria Escribà

Pastisseria Mervier Canal

Pastisseria Ochiai

Sant Croi

Programa d´activitats

SHOWCOOKINGS I TASTOS

SHOWCOOKING 1

DIJOUS 6

Moderador: Salvador García Arbòs

16.00 - 16.45

Moments. Modificació de la tradició

Raül Balam, Xef a Moments

17.15 - 18.00

Cuina peruana amb producte local

Tomás de la Paz, Cap de Cuina a Yakumanka

18.30 - 19.15

Univers vegetal en tapes d'autor by Tapas 24

Toni Morago, Cap de cuina a Tapas 24

19.45 - 20.30

Ceviche entre el Mediterrani i el Pacífic

Manu Alvarado, Xef executiu a Grupo Ceviche

DIVENDRES 7

1001 SABORES - REGIÓN DE MURCIA

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.45

1.001 Sabores Región de Murcia (activitat sota invitació)

Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla

14.00 - 14.45 / 15.00 - 15.45 / 16.00 - 16.45

Showcooking 1.001 Sabores Región de Murcia

Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla

17.00 - 17.45

Tast de vins 1.001 Sabores Región de Murcia

Antonio Chacón, Sommelier de la Región de Murcia

18.00 - 18.45 / 19.00 - 19.45 / 20.00 - 20.45 / 21.00 - 21.45

Showcooking 1.001 Sabores Región de Murcia

Rodi Fernández, Xef executiu del Grupo Taúlla

DISSABTE 8

COPA AMÈRICA A BARCELONA

Moderador: Lluís Bofill

12.30 - 13.15

SHOWCOOKING INAUGURAL

Lasarte i el seu entorn

Paolo Casagrande, Cap de cuina a Lasarte***

13.45 - 14.30

NOVA ZELANDA

Un viatge pel terroir de Nova Zelanda

Paula Cuenda, Sommelier a Vraba Restaurant America’s Cup

16.00 - 16.45

REGNE UNIT

"Britania made"

Nick Hold, Xef a INEOS Britania

17.15 - 18.00

ITÀLIA

"Paccheri allo scoglio"

Manuel Sanna, Xef a Luna Rossa Prada Pirelli

18.30 - 19.15

ESTATS UNITS D'AMÈRICA

Amèrica by Piel de Gallina: dues receptes imprescindibles

Maikol Roman Aguilera, Xef Executiu a Piel de Gallina

19.45 - 20.30

SUÏSSA

L'Art de la Raclette Suïssa

Pierre Yves Jorand, Consultor senior i membre de Alinghi Red Bull Racing

21.00 - 21.45

FRANÇA

Showcooking Orient Express Racing Team

Thibaut Viat, Cuiner a Orient Express Racing Team

DIUMENGE 9

RAÍZ CULINARIA - CASTILLA-LA MANCHA

Moderador: Jordi Domènech

12.30 - 13.00 / 17.30 - 18.00

ALBACETE - Tobarra: Miguelito de galtes

Antonio Martínez Bleda, Cap de cuina i propietari a Restaurante Frontera

13.15 - 13.45 / 18.15 - 18.45

CIUDAD REAL - Fuente el Fresno: Bacallà manxec

Andrés Rodríguez, Xef a Restaurante Cocktail Gourmet

14.00 - 14.30 / 19.00 - 19.30

CUENCA - Tarancón: Tradició, gastronomia i avantguarda

José Francisco Atienza Matas, Cap de cuina a Agrupación Provincial de Hostelería y Turismo de Cuenca

14.45 - 15.15 / 19.45 - 20.15

GUADALAJARA: Xai. Vida silvestre

Nacho Padín, Gerent i xef a Restaurante Fardel

15.30 - 16.00 / 20.30 - 21.00

TOLEDO: Tataki de cèrvol

Tomás Palencia García, Cap de cuina a Asador Palencia de Lara

Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)

SHOWCOOKING 2

DIJOUS 6

Moderador: Carme Gasull

17.15 - 18.00

Público, Cuina de Mercat: Mar i Muntanya al plat

Edgar Martínez i Xavi Nolla, Cap de cuina de Público i Asesor de vins Grupo Pantea

18.30 - 19.15

MYCIRCULARCOOKING – Alimentant el planeta: nens, cuina i sostenibilitat

Neus Saura, Directora de Producció i Vendes Mygranchef

19.45 - 20.30

CENTROS DE ARTE, CULTURA Y TURISMO DE LANZAROTE

Sabors volcànics de Lanzarote

Ángel Morales, Encarregat de cuina a Jameos del Agua

DIVENDRES 7

Moderador: Trinitat Gilbert

12.30 - 13.15

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm

13.45 - 14.30

Cuina local amb rebost global

Germán Espinosa i Diego Mondragón, Xefs a Restaurant Mae Barcelona

16.00 - 16.45

Tast amb les àvies

Verónica Baena, Directora en Grandmas Cooking

Montse Rusinés

Cali Caparrós

17.15 - 18.00

GENERALITAT DE CATALUNYA

La relació entre l'alta cuina i els mercats

Carles Gaig, Xef a Gaig Barcelona

18.30 - 19.15

APEROL SPRITZ

Taller de tapes amb Gipsy Chef

 Pablo Albuerne, Xef (Gipsy Chef)

19.45 - 20.30

GENERALITAT DE CATALUNYA

Taller de tall de sashimi, nigiris i makis

Mai Abiner i Albert Abelló, Xef i Gerent Nipó Sushi

DISSABTE 8

Moderador: Juan Carlos Valero

12.30 - 13.15

APEROL SPRITZ

Taller de tapes amb Gipsy Chef

 Pablo Albuerne, Xef (Gipsy Chef)

13.45 - 14.30

ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA

La Vaca Bruna dels ramaders d'Andorra

Carles Flinch, Xef a Can Manel by Carles Flinch

16.00 - 16.45

GENERALITAT DE CATALUNYA

Els menuts gourmet

Francisca i Rosa Gabaldà, Propietàries a Menuts Rosa

17.15 - 18.00

ESTRELLA DAMM

Taller de cerveses Damm

Yan Maia Auad, Beer Sommelier a Damm

18.30 - 19.15

SEGURA VIUDAS

Platillos by Segura Viudas & Hofmann

Franco López i Diego Grimberg, Xef i Xef Executiu a Escuela Hofmann

19.45 - 20.30

ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA

Gastronomia Andorrana

Roger Biosca, Xef a Hotel Isard

DIUMENGE 9

Moderadora: Rais Steve

12.30 - 13.15

SEGURA VIUDAS

Tast de 3 vins Homenaje

Gloria Collell, Wine Expert de Segura Viudas

13.45 - 14.30

ROYAL HIDEAWAY HOTELS & RESORTS

Cuina aragonesa creativa en un viatge en tren per la història

Eduardo Salanova, Xef i Director Gastronòmic a Canfranc Estación, a Royal Hideaway Hotel (Osca, Aragó)

17.15 - 18.00

GENERALITAT DE CATALUNYA

Cremant mites

Marta Morales i Daniel de Cruz, Gerents a Carnisseria De Cruz Morales

18.30 - 19.15

ANDORRA, GASTRONOMIA D'ALTA MUNTANYA

Productes artesans d'Andorra

Lluís de Juan, Representant a Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra

Activitats en català o castellà. Accés gratuit fins completar aforament (places limitades)

COPA AMÈRICA A BARCELONA

Dotze cultures, dotze gastronomies

Selecció de 12 tapes en representació dels 12 països presents a la regata

NOVA ZELANDA

Pavlova de maduixa i nata

REGNE UNIT

Pastís de llimona amb crumble

SUÏSSA

Fondue de formatge

ITÀLIA

“Paccheri allo scoglio”

EUA

Croqueta caesar

FRANÇA

Ostra a la meunière

ESPANYA

Patates braves de sobrassada picant

PAÏSOS BAIXOS

Amanida d´endívia amb crema àcida i verat fumat

CANADÀ

Roll de llagostí i duxelle de bolets

ALEMANYA

Kartoffelsalat, amanida de patates amb salsitxa i mostassa

SUÈCIA

Köttbullar, mandonguilles sueques amb salsa de tomàquet

AUSTRÀLIA

Torrada de pa amb rillette de xai, nou de macadàmia 4 èpices

Així va ser Tast a la Rambla 2024

Tast a la Rambla en imatges

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Patrocinadors:

Col-laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col·laborador:

Hotel oficial:

Amb el suport de:

Entitats col-laboradores: