Veure mapa

DEGUSTACIÓ

Tapes i platillos
  • Mano Rota - Bernat Bermudo

    "Mollete de soft shell crab" - papada de porc rostida - chimichurri picant

    1
  • Bar Ri - Alejandro Loaiza

    "Serranito"

    2
  • Joël's oyster bar - Romain Fornell

    Ostres…

    3
  • Casa Nova - Jesús Galan

    El famós entrepà de xipirons del Casa Nova

    4
  • Bellavista del jardín del norte - Rafael Morales

    Lluç fregit a l'oriental amb maionesa de kimchie

    5
  • Quillo Bar - Jordi Asensio

    Caneló de rostit amb beixamel trufada i encenalls de pernil

    6
  • El Filete Ruso - German Lerida

    Hamburguesa ibèrica

    7
  • Pepa Tomate Parlament - Josep Carbonell

    Mandonguilles casolanes amb sofregit i parmentier

    8
Cuina Tradicional
  • L'Olivé - Joan Clotet i Cesar Pastor

    "Salmorejo" cremós amb tonyina marinada

    9
  • d'Aprop Restaurant - Xavier Franco i Rubén Guilera

    Refregit de llegums, ceba i anxoves amb ous de Calaf

    10
  • Semproniana - Ada Parellada

    Farcit de xurro amb sobrassada i allioli de mel

    11
  • Bicnic- Víctor Ferrer

    Entrepà de rostit de porc farcit de bolets, carbassó envinagrat i maionesa d'all escalivat

    12
  • Casa Leopoldo - Oscar Manresa

    Briox de cua de bou amb maionesa de mostassa

    13
  • Restaurant Amaya - Familia Torralba

    Mandonguilles de cua de bou amb "Perretxikos"

    14
  • El Chigre 1769 - Fran Heras

    Arrós de foie i "Oricios"

    15
  • Fonda Espanya - German Espinosa

    Dorada marinada i soasada, suc de fricandó i favetes

    16
  • Arume - Manu Núñez i Guille Benitez

    Vedella gallega, brioix, chimichurri d'envinagrats i pebre vermell

    17
  • Arroz Hofmann - Equip Hofmann

    Arrós de cap i pota, kimchi i calamar

    18
Illa Pastisseria
  • Espaisucre ~ Essence - Jordi Butrón i Xano Saguer

    El cheesecake d'Essence

    19
  • Le Sucré Coeur BCN - Maria Selyanina

    Tartaleta "Frida"

    20
  • La Donutería - Richard Bies

    Dolç de llet, cacau, ametlles i sal Maldon

    21
  • Escribà - Christian Escribà

    Els Cannolis de l'Escribà

    22
  • Oriol Balaguer - Oriol Balaguer

    Primavera 5.0

    23
  • Takashi Ochiai - Takashi Ochiai

    Kakigori

    24
  • Pastisseria Canal - Lluís Estrada Canal

    Sacher

    25
Cuina d'Autor
  • a Restaurant - Alain Guiard

    Ou poché, fricassée de gamba, cremós de carbassa i Espelette

    26
  • Restaurant Nectari - Jordi Esteve

    Caneló fred de salmó marinat amb teriyaki, guacamole i emulsió d'espirulina

    27
  • Xerta Restaurant - Fran López

    Arròs d´ànec Coll Verd del Delta

    28
  • La Barra Carles Abellan - Carles Abellan

    Rajada a la madrilenya

    29
  • Pur de Nandu Jubany - Nandu Jubany

    Parpatana de tonyina Balfegó rostida amb mel

    30
  • SOFIA Be So - Carles Tejedor

    Entrepà calent de mar i muntanya. Pop & Porc

    31
  • Yakumanka - Cesar Bellido

    "Sanguche" de porc "Cha-siu"

    32
  • Estimar - Rafa Zafra

    Mar Donalds

    33
Asia Street Food
  • Bao Bar by Paco Pérez - Paco Pérez

    Bao "Shanghai"

    34
  • KAO Dim Sum - Jose María Kao

    Bikini d'ànec Pequín

    35
  • Kak Koy - Hideki Matsuhisa

    Kak Koy Temaki de salmó

    36
  • Grupo Nomo - Naoyuki Haginoya

    Abura Soba

    37
  • dos palillos - Albert Raurich

    Chirashizushi d´estiu

    38
  • Nelumbo - Ly Leap

    Curry vermell amb pollastre

    39
  • Casa Xica - Marc Santamaria i Raquel Blasco

    Arròs fregit amb kimchi i papada a la Cantonesa

    40
  • Tandoor - Ivan Surinder

    Samosa "chaat" de xai, iogurt i menta

    41
PATROCINADORS I COL·LABORADORS
  • Estrella Damm

    Cerveses i aigua

    42
  • Coca-Cola

    Refrescs

    43
  • Cinzano i Aperol Spritz

    Vermuts i aperitius

    44
  • Juvé & Camps

    Vins i caves

    45
  • Marcilla

    Cafès, tes i còctels amb cafè

    46
  • Freixenet i Monólogo

    Vins i caves

    47
  • Almond Breeze

    Crep de toffee amb cruixents d'atmelles i "zurito" de fruites vermelles amb escuma d'Almond Breeze®

    48
  • Royal Bliss

    Mixers i combinats

    49
Altres
  • Mirador de Colom

    Pujada al Mirador + tast de vi o cava

    50
  • De 8.30 a 20.30h.Última pujada a l'ascensor 30 minuts abans de l'hora de tancament.

    0