IV RUTA DE TAPES I VERMUT PREPARAT CINZANO

De l’1 a l’11 de juny

Apropa’t a 12 dels bars i restaurants més emblemàtics de La Rambla i degusta-hi una tapa maridada amb un vermut preparat, elaborat amb productes Cinzano, per 4,5€.

Un jurat professional ja els ha tastat i ha triat la millor tapa i la millor recepta de vermut, el #VermutdelaRambla.

Visita l’estand de Cinzano, penja una foto a Instagram tastant
el #VermutdelaRambla i podràs guanyar un sopar i un lot de vermut Cinzano.

Fes la ruta pels restaurants que hi particpen
 • 128 Rambla Restaurant-Hotel Serhs Rivoli

  Amanida de pinya amb pernil d'ànec a la vinagreta de coco | La Rambla, 128

 • Bar Pinotxo

  Ceba dolça amb sardina fumada| La Rambla, 91-Boqueria, parades 66-67

 • Casa Guinart

  Gambes marinades amb curry i llima amb agredolç de taronja | La Rambla, 95

 • El Bosc de les Fades-Museu de Cera de Barcelona

  Montadito de foie ibèric amb aromes de fruits del bosc | Ptge. de la Banca, 5

 • Fonda España

  Bunyol cremós de bacallà i guisat de peus | St. Pau, 9-11

 • Gats

  Torrada de sardina fumada amb mel trufada | Xuclà, 7

 • Luzia

  Tortita de blat de moro amb sashimi de tonyina i maionesa de "chipotle" | Pintor Fortuny, 1

 • Marea Baja

  Gaspatxo fumat, moixama de tonyina | Av. de les Drassanes 6, planta 23

 • Palau Moja. The Catalan Heritage House

  Patates baby al forn amb allioli | La Rambla, 118

 • Restaurant Amaya

  Les "gildas" de l’Amaya | La Rambla, 20

 • Restaurant Moka

  Pizzeta Vermut | La Rambla, 126

 • Tapa & Àpat

  Broqueta Minarete | La Rambla, 15

BASES DEL CONCURS

En el marc de la 4a edició del Tast de la Rambla, Amics de la Rambla, grup gsr i Cinzano promouen la realització d’un concurs fotogràfic a través del compte del Tast a la Rambla a la xarxa social Instagram (@tastalarambla), sense valor contractual, en el qual poden participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en les següents bases:

 1. El concurs fotogràfic té com a tema el Vermut de la Rambla, la millor recepta de vermut preparat, elaborat amb productes Cinzano, d’entre els bars i restaurants emblemàtics de La Rambla que participen en la IV Ruta de Tapes i Vermut preparat Cinzano (128 Rambla Restaurant – Hotel Serhs Rivoli, Bar Pinotxo, Casa Guinart, El Bosc de les Fades – Museu de Cera de Barcelona, Fonda España, Gats, Luzia, Marea Baja, Palau Moja – The Catalan Heritage House, Restaurant Amaya, Restaurant Moka, Tapa & Àpat). Les fotografies han de realitzar-se en el marc del Tast a La Rambla’17 i consumint el Vermut de la Rambla, a la venda a l’estand de Cinzano del Dijous 8 al Diumenge 11 de juny.
 2. El concurs està patrocinat per Cinzano, un dels patrocinadors de la 4ª edició del Tast de La Rambla. El premi és un lot de productes Cinzano i un sopar per a 2 persones en un restaurant a determinar. El premi no es podrà canviar pel seu valor en metàl·lic.
 3. Per participar al concurs els usuaris hauran de publicar les fotos al seu compte d’Instagram amb el hashtag o etiqueta #VermutdelaRambla i una menció al compte de Cinzano: @cinzanospain.4. Per poder participar en el concurs cal ser seguidor del compte @tastalarambla a Instagram.5. El concurs està obert a qualsevol persona que tingui 18 anys o més.
 4. Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com vulgui, sempre que guardin relació amb el tema abans descrit, que hagin estat preses i publicades entre el 8 i l’11 de juny de 2017 i que s’identifiquin amb el hashtag i la menció anteriorment indicats . No s’acceptaran fotografies posteriors al 11 de juny de 2017.
 5. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol filtre d’Instagram.
 6. El 13 de juny un jurat especialitzat decidirà quina és la foto guanyadora entre totes les publicades. L’organització del concurs es posarà en contacte amb el guanyador a Instagram a través d’un comentari a la foto guanyadora o mitjançant les vies que consideri oportunes per tal de comunicar el resultat del concurs. En cas d’impossibilitat manifesta de contactar amb el guanyador en el termini de 7 dies, l’organització queda exempta de qualsevol responsabilitat i podrà triar un altre guanyador.
 7. L’organització del concurs podrà rebutjar i excloure del concurs les fotografies i els missatges que incompleixin els requisits i les condicions establertes en aquestes bases, així com aquells que es considerin inapropiats.
 8. Per participar en el concurs caldrà tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’ús d’aquesta xarxa: http://instagram.com/legal/terms/.
 9. En referència a la propietat intel·lectual, industrial i de protecció de dades, les persones que participen en el concurs cedeixen expressament a l’organització del Tast de La Rambla, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, és a dir, durant tot el període de vigència dels drets d’autor, i per a tot l’àmbit territorial universal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de propietat intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a Internet , així com els drets de propietat industrial que puguin derivar d’aquesta explotació, amb finalitats promocionals, comercials i / o publicitàries o de naturalesa anàloga pròpies de Tast a La Rambla. Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol manera; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més oportuns, incloses les plataformes en línia, els webs corporatius i els entorns 2.0.
 10. En conseqüència, l’organització del Tast de la Rambla podrà utilitzar i cedir, en tot o en part, a favor de la persona física o jurídica que consideri convenient sense cap limitació, els drets de propietat intel·lectual adquirits, sense drets per part de les persones participants a percebre cap compensació addicional. El sol fet de participar no pot generar drets de cap classe als autors de les fotografies, a excepció del cas al·ludit de la persona guanyadora, qui té dret als premis corresponents.
 11. Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases, prevaldrà el criteri de l’organització del Tast a La Rambla.
 12. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases per part dels participants.15. L’organització d’aquest concurs a Instagram s’eximeix de tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol classe que es puguin derivar de l’ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats puguin realitzar respecte al contingut general de la present pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que poguessin produir-se, per manca de compliment de les exigències establertes en aquest web.