Veure mapa

DEGUSTACIÓ

Cuina d'Autor
  • KAK·KOY - Hideki Matsuhisa

    Nasu Déngaku de mar i montanya

    1
  • Restaurant Gaig - Carles Gaig

    Calamarset de xarxa farcit amb ceba de Figueres

    2
  • FOgO - Joao Alcântara

    Musclos flambejats amb cachaça i mantega de urucum

    3
  • YAKUMANKA by Gastón Acurio - César Bellido

    Leche de tigre

    4
  • Kao DIM SUM - Josep Mª Kao

    Nems vietnamites a l'estil xinès

    5
  • Arume - Manuel Núñez

    Xelets, crema de blat de moro i ximixurri d'algues

    6
  • Caelis - Romain Fornell

    Ostra amb escabetx tebi amb bolet de card i suc d`ànec

    7
  • NH COLLECTION CALDERON Don Giovanni - Andrea Tumbarello

    Ou Millesimé

    8
  • BAO BAO - Thang Quoc Phang

    Bao Ho Chi Minh

    9
  • Petit Comitè - Nandu Jubany

    Truita oberta amb pa amb tomàquet, llonganissa i botifarra esparracada

    10
  • Oria Restaurant - Xabi Goikoetxea

    Salmó lleugerament fumat amb algues, cremós de cogombre i curri

    11
  • Spoonik - Jon Giraldo i Jaime Lieberman

    Cebiche de peix de llotja i gelat nitro tropical

    12
  • Xerta restaurant - Fran López

    Arròs del Delta amb ortigues de mar i maionesa d'algues

    13
  • Mano Rota - Bernat Bermudo i Oswaldo Brito

    Xai amb curri vermell

    14
  • Via Veneto - Sergio Humada

    Ou de Calaf a la Cardinal

    15
  • Estimar - Rafa Zafra

    Brioix salat de calamarsons fregits amb ceba caramel·litzada

    16
Pastisseries
  • bubó Barcelona - Kiram Ul Hassan

    Simbad

    17
  • Pastisseria Canal - Lluís E. Canal

    "Cheesecake"

    18
  • Pastisseria Baixas - SR Klaus Gier

    Saturn

    19
  • ESPAISUCRE-ESSENCE The sweet experience - Jordi Butrón i Xano Saguer

    Lemon Pie

    20
  • Pastisseria Ochiai - Takashi Ochiai

    "Think in Matcha`

    21
  • Escribà - Christian Escribà

    Gofre de te matcha amb escuma de crema catalana

    22
  • Oriol Balaguer - Oriol Balaguer

    Cacau, gelat de xocolata i yuzu

    23
Cuina Tradicional
  • Opera Samfaina - Christian Bermell

    24
  • dos pebrots - Albert Raurich

    25
  • Nikkei 103 - Roberto Sihuay

    Uramaki Wagyu Pachamanca

    26
  • Fonda España - Germán Espinosa

    Bunyol cremós de bacallà i guisat de peus de porc

    27
  • Restaurant Monvínic - Ariadna Julian

    Pop amb cansalada a la brasa

    28
  • Tandoor - Ivan Surinder

    Curri de pollastre

    29
  • Marea alta - Enrique Valentí

    Gaspatxo fumat, moixama de tonyina

    30
  • Oaxaca - Joan Bagur

    "Taco al pastor"

    31
  • Casa Leopoldo - Ivan Cruz

    Cua de bou amb parmentier

    32
  • La Cuina del Moja - Santiago Quaroni

    Crema de fruita amb trio de "toppings"

    33
  • Mediamanga - Javier Mendez

    Cresta mar i montanya

    34
  • Restaurant Semproniana - Ada Parellada

    Cruixent d'ànec, verdures i foie amb salsa agredolça

    35
  • Grupo Nomo - Naoyuki Haginoya

    "Gyozas" de botifarra de perol amb bolets saltejats

    36
Tapes i platillos
  • BITXARRACU gastrobar - Lluís Tomás

    Coca d'oli amb tàrtar de tomàquet i alvocat, bacallà marinat i caviar de truita

    37
  • Quillo - Jordi Asensio

    Gambes, cua de bou al vi negre i tocs de gingebre

    38
  • Sagàs - Oriol Rovira

    "Porchetta"

    39
  • Bar Ri - Alejandro Loaiza

    Ensalada russa

    40
  • Rasoterra Bistrot Vegetarià - Chloe Pindado

    Trinxat d'estiu amb maionesa de kimchi i tomàquet al forn

    41
  • El Chigre 1769 - Francisco Heras

    Bombeta d'ànec de Berguedà i tòfona d'Osona

    42
  • Santa Burg - Alain Guiard

    "Tartar Roll"

    43
  • Cecconi's - Alessio Biangini

    "Agnolotti del plin", tòfona negra

    44
  • Bobo Pulpín - Daniel Aguilar

    "Mollete" de sobrassada de pop

    45
  • Ofis-sifó - Jorge Runnacles i Pablo Antico

    Calamars en la seva reducció de licor de 56 ingredients amb crema de patates

    46
  • El Mercader de l'Eixample - Gerard Sans

    Croquetes de pollastre ecològic de la Torre d'Erbull

    47
  • La Bodegueta del Born - Agustín Rudilla

    "Sandwich atomic chicken"

    48
  • Restaurant Amaya - Familia Torralba

    Caneló trufat de l'àvia Nicolassa

    49
Ciutat Convidada
  • Ente de Turismo de la Ciudad Autónoma de Buenos Aires - 9 REINAS

    Entrecot argentí amb espuma de moniato

    50
  • "Ente de Turismo de la Ciudad Autónoma de Buenos Aires - 9 REINAS"

    Empanada argentina de carn

    50
PATROCINADORS I COL·LABORADORS
  • Estrella Damm

    Cerveses i aigua

    51
  • Coca-Cola

    Refrescs

    52
  • Cinzano i Aperol Spritz

    Vermuts i aperitius

    53
  • Segura Viudas

    Vins i caves

    54
  • Juvé & Camps

    Vins i caves

    55
  • Blackzi

    Cafès, tes i xocolata

    56
  • Freixenet

    Vins i caves

    57
  • Club del Gourmet - El Corte Inglés

    Coca d’escalivada amb bacallà fumat i allioli | Salmó fumat amb iogurt grec i mel trufada | Pop “soyabi”

    58
  • San Pellegrino

    Aigua amb gas amb degustació de pernil ibèric de gla

    59
  • DelaCrem

    Gelats artesans

    60