La millor degustació de tapes dels restaurants de Barcelona
15643
page,page-id-15643,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

DEGUSTACIÓ

Cuina d'Autor
  • Alquimia Fogo - João Alcântara

    Pão de queijo farcit de costella fumada

    0
  • BistrEau by Ángel León - Ismael Alonso

    Xuixo de calamar

    0
  • Caelis* - Romain Fornell

    Ou fregit amb escuma de patata i pernil ibèric

    0
  • dos palillos - Albert Raurich

    "Thai noodles"

    0
  • Elephant, Crocodile and Monkey - Estanis Carenzo

    Escabetx de mar i muntanya

    0
  • espai Kru - Ever Cubilla

    Cebiche de corbina del Delta de l'Ebre amb leche de tigre de mango

    0
  • Estimar - Rafa Zafra

    Clavellada en adob "sanluqueño" amb allioli d'all rostit

    0
  • Gaig* - Carles Gaig

    Canelons tradicionals

    0
  • Kao Dim Sum - José Mª Kao

    Bao

    0
  • KRÉSIOS BCN - Giuseppe Iannotti

    Taglionini al peix de roca

    0
  • L’Eggs - Paco Pérez

    “Chincha”

    0
  • Loidi - Jordi Asensio

    Milfulls caramelitzat de salmó fumat, foie gras, ceba tendra i poma verda

    0
  • Manairó - Jordi Herrera

    Bomba de llamàntol

    0
  • Nectari - Jordi Esteve

    Tartare de llagostins de Sant Carles amb patata rústica, tomàquet margoble i emulsió de plàncton

    0
  • Petit Comitè - Nandu Jubany

    Arròs verd d'espinacs amb bolets, verdures de primavera i iogurt

    0
  • Semproniana - Ada Parellada

    Arròs venere amb sobrassada i formatge de Maó

    0
  • Spoonik - Jon Giraldo i Jaime Lieberman

    Filet de llonza de bou amb mole de salsa panela i escuma d'alvocat trufat amb boleta de mandioca

    0
  • Via Veneto* - Sergio Humada

    Royale de pollastre pota blava farcit de bolets amb puré Parmentier

    0
Entrepans de Barcelona
  • Bar Guixot - Germans Gutiérrez

    "Guixot" (pollastre, bacó, guacamole, ruca, mussolina de tomàquet sec i emmental)

    0
  • Bodega La Puntual - Carlos Allué

    "Lo Put entrepà" (ploma ibèrica adobada i formatge “El Put”)

    0
  • El Filete Ruso - Claudio Hoyos

    Hamburguesa de vedella ecològica al Café de París

    0
  • Grupo Carles Abellan - Carles Abellan

    Bikini de pernil ibèric i mozzarella de tòfona

    0
  • Monvínic - Guillem Oliva

    Entrepà de xai del Pallars especiat a l'estil hindú

    0
  • Roca Bar - Alberto García

    “Rocadillo” de pollastre al curri amb poma

    0
  • Sagàs - Oriol Rovira

    "Bons de porc 2.0"

    0
  • Tanta - Pablo Ortega

    Pa amb llardons

    0
  • Xarcuteria Casa Pepe - Josep Mª Agustí

    Mollete ibèric amb formatge castellà tendre

    0
Pastisseries
  • Bubó - Carles Mampel

    Éclair de crema catalana amb làmines de caramel cruixent

    0
  • Canal Pastisser - Lluís Estrada

    "Cheesecake"

    0
  • Chök. The chocolate kitchen - Fernando Madrid

    Mini "krönut" amb maduixes naturals, nabius i gerds

    0
  • Escribà - Christian Escribà

    Cuixetes de “bollastre” al vermut Miró

    0
  • Espaisucre - Jordi Butrón i Xano Saguer

    "Fresh" (poma verda, sàlvia, roure i vainilla)

    0
  • Ochiai - Takashi Ochiai

    "Mochiai"

    0
  • Oriol Balaguer - Oriol Balaguer

    Ferrero exòtic

    0
Tapes i platillos
  • Arume - Manuel Nuñez

    “Cacheira” celta, Queixo do Cebreiro, envinagrats i tocs picants

    0
  • Bar Bas - Enrique Valentí

    Guisat de mongeta i costella “Joselito”

    0
  • Bodega Sepúlveda - Josep Solà

    Coca d'aigua de mar amb nit i dia de tonyines

    0
  • Ca la Nuri - Marc Mañosa i Àlex Jiménez

    Paella marinera

    0
  • Llamber - Francisco Heras

    Gnoquis de patata i formatge ecològic de Varé amb tòfona d'estiu

    0
  • Mano Rota - Bernat Bermudo y Oswaldo Brito

    Pop rostit amb cansalada, chimichurri picant i quinoa vermella

    0
  • Rasoterra Bistrot Vegeterià - Paula Pascual

    Caneló de patata i alvocat amb maionesa de tomàquet i "granola" d'avellanes de Reus

    0
  • Restaurant Amaya - Família Torralba

    Arròs cremós de calamarsons del nord amb la seva tinta amb Idiazábal

    0
  • Taberna Tío Carlos - Oscar Manresa

    "Mollete" de cua de bou

    0
Cuina Tradicional
  • CentOnze - Eugeni Cortés

    Raviolis de pop i rap, salsa de xiitakes i oli de dues tòfones

    0
  • Fonda España - Germán Espinosa

    Calamarsó farcit de cap i pota, mojo verd i cotnes de porc al pebre de la Vera

    0
  • La Bellvitja Brindisa - Josep Carbonell

    Llom de bonítol amb garum i terra de Kalamata

    0
  • Oaxaca - Joan Begur

    Taco de "cochinita pibil" amb salsa xnipec

    0
  • Ófis-Sifó - Jorge Runnacles i Pablo Antico

    Pedrers cruixents amb allioli d'alls rostits i salsa de Dijon i llima

    0
  • Palau Moja - Gerard Prat

    Gaspatxo de cireres biodinàmiques del Penedès

    0
  • Topik - Adelf Morales

    Mandonguilles de secret ibèric i vedella de Girona amb toc tailandès i romesco

    0