RESTAURANTS I PASTISSERIES

Família Nuri

David Noguera

Arròs de secret i bolets amb maionesa de kimtxi i llima

Casa Xica

Raquel Blasco i Marc Santamaría

Arròs fregit amb porc a la cantonesa i kimtxi

Pastisseria Escribà

Christian Escribà

Barcelona és l’hòstia; sablé de mantega i cremòs de xocolata banyat amb xocolata 70 %

Restaurant Moka

Marc López

Botifarra del Perol amb cremós de mongeta blanca

Restaurant Informal by Marc Gascons

Alejandro Loaiza

Brioix amb mantega fumada, salmó, mango, curri verd i cotnes de Ral d’Avinyó

Restaurant Telefèric Barcelona

Aziza El Bachiri

Brioix de tàrtar de tonyina marinat, guacamole, maionesa de llima, chipotle i ceba crispy

Mirch – indian garito

Ivan Surinder

Brioix de xai madràs, salsa de iogurt amb menta i cogombre envinagrat

Casa de Vivi – Fauna Restaurant

Jordi Delfa

Bunyols de bacallà amb llima i mel

Don Giovanni

Manuel Valverde

Burrata caramel·litzada fumada

Nectari Restaurant

Jordi Esteve

Caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole

CentOnze

Devis Vici

Cannolo Mediterrani

Cecconi’s

Andrea de Benedictis

Cavatelli a la Norcina i tòfona negra

L’Atelier

Eric Ortuño y Ximena Pastor

Cornet gelat Reus

Cerveseria Canaletes

Adrián Vega

Costella ibèrica en salsa BBQ catalana

Casa Amàlia 1950

Oriol Samitier

Croqueta de pernil ibèric de gla / DOP Los Pedroches

Restaurant La Pau

Xavier del Amor

Donnutburguesa

Tapas 24

Carles Abellán

“Ensaladilla” russa

Bodega Amposta

Txema Martínez

Entrepà de botifarra, pa amb tomàquet i allioli

Foodlona by Miquel Antoja

Miquel Antoja

Entrepà de calamars a l’andalusa amb fulles fresques i maionesa cítrica

The Fish and Chips Shop

Magid & Mani Alam

Entrepà de gambes a l’allet amb pa de Pa de Kilo i allioli suau

Pepa Tomate

Josep Carbonell

Esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat

Oriol Balaguer

Oriol Balaguer

Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic

Sant Croi By Albert Roca

Albert Roca

Fem una birra? Gelat de Voll Damm, préssec saltejat, avellana, caramel salat i escuma de te blanc

Pastisseria Mervier Canal

Lluís Estrada

LemonPie

Ceviche 103

Manuel Alvarado

Llet de tigre carretillera amb llardó de calamar

Gaig Barcelona

Carles Gaig

Melós amb suc i formatge del Cadí

Dos Pebrots

Takeshi Somekawa i Albert Raurich

Mollete casolà de porc ibèric a l’ “orza

Compartir Barcelona

Oriol Castro/ Eduard Xatruch / Mateu Casañes /Nil Dulcet

Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra

Piel de Gallina

Naikol Andrés Román

Pollastre cruixent Seül

Hotel Almanac Restaurante Virens

Rodrigo de la Calle

Pollastre rostit a la llenya amb salsa huacatay

Babula Bar 1937

Alfredo Rodriguez Samaniego

Rotllet cruixent de vedella, beixamel sukiyaki, demi-glace umami i cruixent d’avellana amb cacau

Xuba Tacos

Antonio Sáez

Taco de cochinita pibil

La Güerita Mexicana

Almudena Olvera i Renato Guiomar

Taco de lluç cruixent amb maionesa de chipotle i xili morita, pic de gall i un toc de llima

Bar Alegria

Tomás Abellan

Truita trufada del Bar Alegria

Taberna Kamikaze

Enric Buendía i Aristides Ribalta

Udon Chilli Crab

Espaisucre

Jordi Butrón

Xocolata 70% + menta + llimona + gerds

PARTNERS

Organitzadors:

Promotors Institucionals:

Patrocinador principal:

Territori Convidat:

Patrocinadors i col-laboradors:

Proveïdor oficial:

Mitjà col-laborador:

Amb el suport de:

Hotels oficials:

Entitats col-laboradores: