RESTAURANTS I PASTISSERIES
Família Nuri
David Noguera
Arròs de secret i bolets amb maionesa de kimtxi i llima
Casa Xica
Raquel Blasco i Marc Santamaría
Arròs fregit amb porc a la cantonesa i kimtxi
Pastisseria Escribà
Christian Escribà
Barcelona és l’hòstia; sablé de mantega i cremòs de xocolata banyat amb xocolata 70 %
Restaurant Moka
Marc López
Botifarra del Perol amb cremós de mongeta blanca
Restaurant Informal by Marc Gascons
Alejandro Loaiza
Brioix amb mantega fumada, salmó, mango, curri verd i cotnes de Ral d’Avinyó
Restaurant Telefèric Barcelona
Aziza El Bachiri
Brioix de tàrtar de tonyina marinat, guacamole, maionesa de llima, chipotle i ceba crispy
Mirch – indian garito
Ivan Surinder
Brioix de xai madràs, salsa de iogurt amb menta i cogombre envinagrat
Casa de Vivi – Fauna Restaurant
Jordi Delfa
Bunyols de bacallà amb llima i mel
Don Giovanni
Manuel Valverde
Burrata caramel·litzada fumada
Nectari Restaurant
Jordi Esteve
Caneló de salmó salvatge d’Alaska amb guacamole
CentOnze
Devis Vici
Cannolo Mediterrani
Cecconi’s
Andrea de Benedictis
Cavatelli a la Norcina i tòfona negra
L’Atelier
Eric Ortuño y Ximena Pastor
Cornet gelat Reus
Cerveseria Canaletes
Adrián Vega
Costella ibèrica en salsa BBQ catalana
Casa Amàlia 1950
Oriol Samitier
Croqueta de pernil ibèric de gla / DOP Los Pedroches
Restaurant La Pau
Xavier del Amor
Donnutburguesa
Tapas 24
Carles Abellán
“Ensaladilla” russa
Bodega Amposta
Txema Martínez
Entrepà de botifarra, pa amb tomàquet i allioli
Foodlona by Miquel Antoja
Miquel Antoja
Entrepà de calamars a l’andalusa amb fulles fresques i maionesa cítrica
The Fish and Chips Shop
Magid & Mani Alam
Entrepà de gambes a l’allet amb pa de Pa de Kilo i allioli suau
Pepa Tomate
Josep Carbonell
Esferes cruixents de tàrtar de salmó i alvocat
Oriol Balaguer
Oriol Balaguer
Exòtic: mousse de xocolata cruixent amb sorbet exòtic
Sant Croi By Albert Roca
Albert Roca
Fem una birra? Gelat de Voll Damm, préssec saltejat, avellana, caramel salat i escuma de te blanc
Pastisseria Mervier Canal
Lluís Estrada
LemonPie
Ceviche 103
Manuel Alvarado
Llet de tigre carretillera amb llardó de calamar
Gaig Barcelona
Carles Gaig
Melós amb suc i formatge del Cadí
Dos Pebrots
Takeshi Somekawa i Albert Raurich
Mollete casolà de porc ibèric a l’ “orza“
Compartir Barcelona
Oriol Castro/ Eduard Xatruch / Mateu Casañes /Nil Dulcet
Ou de polleta amb escuma de patata i oli de tòfona negra
Piel de Gallina
Naikol Andrés Román
Pollastre cruixent Seül
Hotel Almanac Restaurante Virens
Rodrigo de la Calle
Pollastre rostit a la llenya amb salsa huacatay
Babula Bar 1937
Alfredo Rodriguez Samaniego
Rotllet cruixent de vedella, beixamel sukiyaki, demi-glace umami i cruixent d’avellana amb cacau
Xuba Tacos
Antonio Sáez
Taco de cochinita pibil
La Güerita Mexicana
Almudena Olvera i Renato Guiomar
Taco de lluç cruixent amb maionesa de chipotle i xili morita, pic de gall i un toc de llima
Bar Alegria
Tomás Abellan
Truita trufada del Bar Alegria
Taberna Kamikaze
Enric Buendía i Aristides Ribalta
Udon Chilli Crab
Espaisucre
Jordi Butrón
Xocolata 70% + menta + llimona + gerds
© Tast a la Rambla. Tots els drets reservats.