3er Concurs de tapes i vermuts Cinzano
15787
page-template-default,page,page-id-15787,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,overlapping_content,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

III CONCURS DE TAPES I VERMUT CINZANO

Del 2 al 12 de juny, 14 dels bars i restaurants més emblemàtics de La Rambla se sumen al Tast a la Rambla 2016 participant al III Concurs de Tapes i Vermut Cinzano. Durant aquests 10 dies, cada estabilment oferirà una tapa maridada amb una recepta pròpia de vermut preparat, elaborat amb productes Cinzano, a un preu especial de 4.50€.

 

Un jurat professional tastarà totes les propostes i escollirà  l’establiment guanyador valorant el gust, la tècnica i la creativitat de la tapa i el vermut preparat, així com el maridatge entre els dos elements. El guanyador s’anunciarà el Dijous 9 de juny a les 13.15h al Tast a la Rambla 2016.

 

Vols guanyar una experiència gastronòmica maridada amb vermut? Fes la ruta pels establiments de la Rambla i participa al concurs popular d’Instagram #VermutdelaRambla (etiquetant @cinzanospain). Un sopar i un lot de productes Cinzano t’esperen…
Fes la ruta pels restaurants que hi particpen
 • KUBIK

  Cruixent de blat de moro torrat i formatge de cabra amb verdures i confitura de figues | La Rambla, 45

  0
 • RESTAURANT AMAYA

  Trifàsic de Cinzano, taronja i foie amb flor de sal | La Rambla, 20

  0
 • HOTEL D.O.

  Musclos en cebiche de taronja sanguina | Plaça Reial, 1

  0
 • HOTEL ESPAÑA

  Calamarsó farcit de cap i pota, mojo verd i cotnes de porc al pebre vermell de la Vera | Sant Pau, 9 – 11

  0
 • HOTEL BAGUÉS

  Ensaladilla Bagués | La Rambla, 105

  0
 • RESTAURANT MOKA

  Mini burguer a la brava | La Rambla, 126

  0
 • RESTAURANT LUZIA

  Tortita de blat de moro, sashimi de tonyina i maionesa chipotle | Pintor Fortuny, 1

  0
 • CERVESERIA BAVIERA

  Cebiche de corbina a l'aroma de cítrics amb cruixent de pa | La Rambla, 127

  0
 • BAR NÚRIA

  Escuma de gilda amb mix-chips | La Rambla, 129

  0
 • BAR PINOTXO

  Canapè de la casa | Mercat de la Boqueria

  0
 • 128 RAMBLA RESTAURANT

  Tartare de fumats sobre tosta de pa amb alvocat i cogombre | Les Rambles, 128

  0
 • TAPA & APAT 2

  Mar y Tierra | La Rambla, 15

  0
 • EL BOSC DE LES FADES

  Samosa de pollatre amb curri, coco i cacahuets | Museu de Cera, Passatge de la Banca, 7

  0
 • PALAU MOJA

  Gaspatxo de cireres biodinàmiques del Penedès | La Rambla, 118

  0
BASES DEL CONCURS

En el marc de 3a edició del Tast a la Rambla, Amics de la Rambla, grup gsr i Cinzano promouen la realització d’un concurs fotogràfic a través del compte del Tast a la Rambla a la xarxa social Instagram (@tastalarambla), sense valor contractual, en el qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en les següents bases:

 1. El concurs fotogràfic té com a tema els maridatges de tapa i recepta pròpia de vermut elaborat amb productes Cinzano dels 14 bars i restaurants emblemàtics de la Rambla que participen en el III Concurs de Tapes i Vermut Cinzano (Kubik, Restaurant Amaya, Hotel D.O., Hotel España, Hotel Bagués, Restaurant Moka, Restaurant Luzia, Cerveseria Baviera, Bar Núria, Bar Pinotxo, 128 Rambla Restaurant, Tapa & Apat 2, El Bosc de les fades i Palau Moja). Les fotografies han de mostrar les tapes i el vermut corresponent de cada maridatge.
 1. El concurs està patrocinat per Cinzano, un dels patrocinadors del 3er Tast a la Rambla. El premi és un lot de productes Cinzano i una degustació al restaurant guanyador del III Concurs Tapes i Vermut Cinzano. El premi no es podrà canviar pel seu valor en metàl·lic.
 1. Per participar en el concurs els usuaris hauran de publicar les fotos en el seu compte d’Instagram amb el hashtag o etiqueta #vermutdelarambla i una menció al compte de Cinzano: @cinzanospain.
 1. Per poder participar en el concurs cal ser seguidor del compte @tastalarambla a Instagram.
 1. El concurs està obert a qualsevol persona que tingui 18 anys o més.
 1. Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi, sempre que guardin relació amb el tema abans descrit, que hagin estat preses i publicades entre el 2 i el 12 de juny de 2016 i que s’identifiquin amb el hashtag i la menció anteriorment indicats. No s’acceptaran fotografies posteriors al 12 de juny de 2016.
 1. Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol filtre d’Instagram.
 1. El 13 de juny es realitzarà un sorteig entre tots els participants per triar el guanyador. L’organització del concurs es posarà en contacte amb el guanyador a Instagram a través d’un comentari a la foto guanyadora o mitjançant les vies que consideri oportunes a fi de comunicar el resultat del concurs. En cas d’impossibilitat manifesta de contactar amb el guanyador en el termini de 7 dies, l’organització quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i podrà escollir un altre guanyador.
 1. L’organització del concurs podrà rebutjar i excloure del concurs les fotografies i els missatges que incompleixin els requisits i les condicions establertes en aquestes bases, així com aquells que es considerin inapropiats.
 1. Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’ús d’aquesta xarxa: http://instagram.com/legal/terms/.
 1. En referència a la propietat intel·lectual, industrial i de protecció de dades, les persones que participen en el concurs cedeixen expressament a l’organització del Tast a la Rambla, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, és a dir, durant tot el període de vigència dels drets d’autor, i per a tot l’àmbit territorial universal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la Llei de Propietat Intel·lectual vigent, inclosa la seva explotació a Internet, així com els drets de propietat industrial que puguin derivar-se d’aquesta explotació, amb finalitats promocionals, comercials i/o publicitàries o de natura anàloga pròpies del Tast a la Rambla. Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per a qualsevol mitjà i en qualsevol manera; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altre modificació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més oportuns, incloses les plataformes en línia, els webs corporatius i els entorns 2.0.
 1. En conseqüència, l’organització del Tast a la Rambla podrà utilitzar i cedir, en tot o en part, a favor de la persona física o jurídica que consideri convenient sense cap limitació, els drets de propietat intel·lectual adquirits, sense drets per part de les persones participants de percebre cap compensació addicional. El mer fet de participar no pot generar drets de cap tipus als autors de les fotografies, a excepció del cas esmentat de la persona guanyadora, la qual té dret als premis corresponents.
 1. Davant possibles dubtes en la interpretació de les bases, prevaldrà el criteri de l’organització del Tast a la Rambla.
 1. La participació en aquest concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases per part dels participants.

L’organització d’aquest concurs a Instagram s’eximeix de tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol mena que es puguin derivar de l’ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats puguin realitzar respecte al contingut general de la present pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que poguessin produir-se, per falta de compliment de les exigències establides en aquest web.